Velšani došli u Beograd da ''uplaše'' Partizan i učine ga nervoznim!

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.07.2019.
17:29
Izvor: Sportske.net

Ekspedicija Konas Kija doputovala je danas u glavni grad Srbije, a večeras će u Humskoj njihov tim obaviti i trening.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Letom preko Frankfurta, ekipa velškog Konas Kija doputovala je danas u Beograd, na sutrašnju revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Partizana.

Srpski predstavnik je prvi meč dobio u Rilu sa 1:0, ali poučeni iskustvom iz dvomeča sa Kilmarnokom, Velšani imaju čemu da se nadaju i iz svake njihove izjave izbija veliki motiv i želja da se beogradskoj publici predstave u svom najboljem izdanju i eventualno naprave novo čudo.

Takav utisak stiče se i iz izjave njihovog iskusnog štopera Danijela Holmsa.

''Ljudi su nas otpisali i protiv Kilmarnoka, a mi smo još uvek u ovom takmičenju. Verujem da sutra možemo da postignemo gol i učinimo ih nervoznim. Važno je da ne primimo gol i videćemo šta će se dogoditi.

Partizan se neće naigrati protiv nas i nadamo se da ćemo ih malo i uplašiti. Ovo je fudbal i sve je moguće'', istakao je Holms.

Prvi meč obeležili su i brojni prekršaji ekipe Konas Kija koja je bila potpuno posvećena defanzivi, pa nisu izostajali ni grubi startovi. Međutim, Holms na to gleda malo drugačije.

''Mi smo vrlo dobri u 'gušenju' protivnika, nisu nas otvorili u prvoj utakmici i bez obzira na ime protivnika, znamo da ćemo im otežati život.

Ono što je malo frustrirajuće, to je što ima velikih imena u njihovom timu, oni počnu da vrište i pre nego što lopta dođe do njih, a sudija odmah reaguje. To se dešava u evropskim mečevima, a mi smo možda previše iskreni na terenu u takvim situacijama'', objašnjava Holms.
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Wednesday, 31.07.2019
18:30

kakvi komicari! sve sipod petarde sutra je sramota!

avatar
k.na.bicikli
Wednesday, 31.07.2019
17:49

Treba ubaciti celu drugu postavu protiv njih pa nek se krljaju..