Veljko Simić izabrao najlepši od današnja svoja četiri gola

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.10.2019.
20:35
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Nikada do sada nije imao ovakav golgeterski učinak.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crvena zvezda se pobedom od 8:0 u Staroj Pazovi protiv Trepče plasirala u osminu finala Kupa Srbije, a polovinu od ukupnog broja golova postigao je Veljko Simić.

Danas je bio posebno inspirisan, nemilosrdno je tresao mrežu trećeligaša, a posle meča je otkrio da mu je ovo prvi put u seniorskoj karijeri da je na jednoj utakmici postigao čak četiri pogotka.

''Prvenstveno sam srećan zbog ostvarene pobede. Imali smo težak put juče, ali mislim da smo dobro odgovorili na sve okolnosti i prikazali odličnu igru. Postigao sam četiri gola, srećan sam zbog toga, ali pobeda ekipe je ipak na prvom mestu.

Zadovoljan sam učinkom na današnjoj utakmici. Prvi put sam postigao četiri pogotka na jednom meču, a četvrti bih izdvojio kao najlepši.

Bila je to duga lopta, dobar prijem, ali kao što sam rekao najbitnije je da smo ostvarili pobedu i plasirali se dalje. Drago mi je što smo započeli takmičenje u Kupu Srbije na ovakav način, budući da je naša ambicija osvajanje titule'', istakao je Simić posle meča u izjavi za klupski sajt.

Današnji meč bio je prilika i za Zvezdine omladince Burmaza i Pantovića da debituju u seniorskoj konkurenciji.

''Želeo bih da im čestitam na debiju i poželim puno sreće u nastavku karijere. Sada nas očekuje nekoliko dana pauze koja nam je i više nego potrebna, posle jučerašnjeg puta i napornog tempa utakmica u prethodnom periodu, a zatim se vraćamo takmičenjima na tri fronta'', zaključio je Simić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke