Veljko Paunović progovorio o ponudama! Srbija i Partizan? Vreme je za pravi odgovor

Autor: Darko Mitrović
subota 11.01.2020.
23:41
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Mladi srpski stručnjak ne žuri sa izborom novog angažmana.

EPA/TANNEN MAURY
EPA/TANNEN MAURY

Povezane vesti

Po završetku sezone u kojoj sa Čikago Fajerom nije uspeo da se plasira u plej-of, Veljko Paunović je napustio pomenuti američki klub posle razgovora sa rukovodstvom kluba.

Od tada je bez angažmana, a vrlo brzo počele su medijske spekulacije gde bi mogao da nastavi karijeru. U prvi mah pominjao se i grčki AEK, ali od toga na kraju nije bilo ništa.

Ponuda, ipak, ima, što je na indirektan način Paunović i potvrdio u razgovoru za ''Novosti''.

''U ovom trenutku najviše se bavim svojim usavršavanjem. kako na tehničko-taktičkom planu, tako što posećujem kolege i učim od njih, tako i na planu manadžementa i strategije pohađajući kurseve i izlaganja lidera u ovoj industriji. Hoću da budem bolji i spreminiji kada se nova prilika bude ukazala.

Mogu samo da kažem da sam zadovoljan kako su fudbalska javnost i tržište reagovali na vest o završetku moje saradnje sa Čikagom'',
poručio je on.

Neretko je bio pominjan i kao kandidat za novog selektora, pa i za trenera Partizana pre nego što je na klupu crno-belih došao Savo Milošević.

''Mnogo puta sam upitan na ovu temu i izgleda da nikad nisam dao dobar odgovor. Mislim da je vreme da pitanje uputite na drugu adresu'', naglasio je Paunović.

Neizbežna tema su i ''zlatni Orlići'', sa kojima je 2015. godine postao prvak sveta. Njegovi tadašnji izabranici su od tada sa promenljivim uspehom razvijali svoje karijere.

''Momci su pravi borci i lavovi. Ponosan sam na svakog od njih. Neki se razvijaju i bore za svoju afirmaciju. Pratim svakog od njih sa distance, bodrim i uvek im stojim na raspolaganju. Javnosti su poznati svi koji su stekli afirmaciju, ali ja očekujem da se probudi grupa koja je morala da pređe teži put.

Svi smo tamo gde zaslužujemo, ali i svako od nas može i bolje. Verujem u sposobnosti svakoga da dosegne svoj najviši potencijal. Život je proces samousavršavanja i traje dok smo živi'',
objasnio je on.

Takođe, otkrio je i da ga je jedan od tih ''zlatnih Orlića'' nedavno oduševio.

''Bio sam u Beogradu oko Nove godine i video se sa Zdjelarom. Oduševio me je koliko je sazreo i da je krenuo putem pravog lidera i profesionalca'', konstatovao je Paunović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REV
Sunday, 12.01.2020
11:44

Nesto najgore sto je sebi morao da uradi je da posle SP ode u MLS. Neka on prvo preuzme neki manji klub iz Srbije pa mladu pa onda Partizan ili Srbiju.

avatar
ŠDanilo
Sunday, 12.01.2020
01:04

Voleo bih da ga vidim u Partizanu, mada Savo nije toliko loš koliko sam mislio