Veliki udarac za Partizan, njih dvojica neće igrati protiv Radničkog!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.04.2019.
11:16
Izvor: Sportske.net

Crno-bele u razmaku od tri dana očekuju dva duela sa Radničkim iz Niša. Prvenstveni će morati da propuste dvojica igrača koji imaju ogroman značaj za igru crno-belih.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Pobedom nad Čukaričkim fudbaleri Partizana otvorili su plej-of fazu takmičenja u Super ligi i napravili dobru uvertiru za dvomeč sa Radničkim iz Niša koji će uslediti naredne nedelje.

Već u sredu Partizan dočekuje drugoplasirani tim superligaške tabele u okviru prve utakmice polufinala Kupa Srbije, a naredne nedelje isti rivali odmeriće snage u drugom kolu domaćeg prvenstva na "Čairu".

Prvenstveni okršaj između Radničkog iz Niša i Partizana moraće da propuste dvojica jako bitnih igrača i to zbog javnih opomena koje su dobili tokom jučerašnje utakmice sa Čukaričkim.

U beležnicu arbitra Novice Anđelovskog juče su ušli Nemanja R. Miletić, Danilo Pantić i Vladimir Stojković, a za dvojicu od pomenute trojice te javne opomene bile su četvrte u tekućoj sezoni.

Tako će Partizan na gostovanju Radničkom igrati bez Vladimira Stojkovića i Nemanje R. Miletića!

Ako je za utehu, njih dvojica će Miloševiću biti na raspolaganju u Kup utakmici koja je na programu u sredu, a koja je, uzevši trenutnu situaciju na tabeli, mnogo važnija od one koju će Radnički i Partizan igrati na "Čairu".

Pored toga, dobro je da su Stojković i Miletić "očistili" kartone pred 160. "večiti" derbi jer bi u suprotnom postojala bojazan da zbog eventualnih kartona na gostovanju Radničkom propuste utakmicu sa Crvenom zvezdom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke