Veliki posao je pred Partizanom, kako zadržati Danila Pantića?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 09.12.2017.
16:52
Izvor: Sportske.net

Partizan radi na ostanku Danila Pantića i nakon ove sezone.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Crno-beli su učinili veliku uslugu Danilu Pantiću, a i Danilo Pantić čini veliku uslugu Partizanu.

Pozajmica je dobro došla fudbaleru koji je rano otišao iz Partizana u Čelsi, često su ga iz Londona slali na kaljenje, ali je konačno zaigrao onako kako zna u crno-belom dresu.

Partizan želi da ga zadrži, pita se dosta i Čelsi, videćemo sa kakvim ishodom će se sve završiti. Radi se odavno već na njegovom ostanku u dresu Partizana.

On je u odličnoj formi trenutno, igra sve češće i bolje i nema sumnje da će do kraja sezone biti jedan od najboljih fudbalera šampiona Srbije.

Vezista ima 21 godinu, vrlo je verovatno da neće dobiti pravu šansu u Čelsiju, pa bi i za njega bilo odlično kada bi ostao u Partizanu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 10.12.2017
02:39

Ako bismo dobro prodali one za koje postoji interesovanje, to bi imalo opravdanje samo ako dovedemo na pozajmicu jeftino igrače koji nas mogu dovesti daleko, najmanje do 8, ali i nekoliko talentovanih, mlađih za duži period, na svakoj od pozicija.

avatar
magister
Sunday, 10.12.2017
02:35

Od ovog što imamo, sastavio pravih 3 5 2: Stojković - Miletić, Ostojić, Miletić (Antonov, Mitrović) - Janković, Everton, Pantić, Tošić, Stevanović (Suma) - Tavamba (Jovanović), Solomon (Ožegović). Za dobre pare bih prodao Evertona, Jevtovića, Jankovića, Tavambu, a za male Miletića (l.b.), Đuričkovića, Kljajića, Ćirkovića, a Bošnjaka i mlade koji nisu pri timu - poslao u Teleoptik. Doveo bih džabe Necu Tomića, M. Stevanovića, za jaču konkurenciju na desnoj strani, jedan može i krilo i beka, znači dobar za eventualnih 3 5 2, kao Mouzis u Čelsiju, drugi može i beka i stopera, isto dobar za stopera u 3 5 2, kao Aspilikueta,

avatar
magister
Saturday, 09.12.2017
23:39

Pantić je igrač Čelsija, na klasičnoj pozajmici (?), i bilo mi je čudno što je doveden. Verovatno je pristao da igra za minimalnu platu i to je kao njegova dobra usluga. Vratili smo ga u život i sad će, ako Čelsi proceni da tako treba - otići dalje. Inače, igra pogrešnu poziciju - levo, ali bi bilo i pogrešno na njemu graditi igru, kao centralnom veznom, jer otići će i ostaće praznina. Partizanov interes u njegovom slučaju - nije jasan.

avatar
Realan_PFC
Sunday, 10.12.2017
01:17

nemora znaciti da se odrekao plate, on nema velika primanja, mozda ga je i celzi poslao u partizan i nastavio da mu isplacuje celu platu, zato sto bi i njima to odsgovaralo, da im klinac ima minutazu, a za njih sitne pare, ulaganje u buducnost

avatar
ercov
Saturday, 09.12.2017
20:36

Ne vidim razlog za ovoliku frku oko Pantica jer decko nije ni malo napredovao a isto tako i nista bolje nije doprineo u igri Partizana. Mali Kosovic je za njega Mesi.

avatar
Maximovic
Saturday, 09.12.2017
18:28

Iskreno daleko je on od nekog kvaliteta ali da ima nekog fudbalskog smeka isto stoji. Nisam hteo da pricam do sad o igracima toliko ali mislim da je doslo vreme I za to. Do sad sam krivio iskljucivo Djukica jer definitivno nije trener koji zna da izvlaci iz igraca maksimum. Jankovic mozda I najvece razocarenje ali to sam I ocekivao. Prisle godine je imao dosta prostora zato sto su protivnici najvise bacali karte na cuvanje Lea tako da je imao dosta manje pritiska na sebi. Ne znam sto Djuka nepokusa da ubaci Alena u igru,jeste bio dugo van stroja ali treba mu malo podici moral. Suma mi nije opravdao ocekivanje ali iskreno tek ce sad imati prve pripreme sa timom tako da ima vremena a I moramo uzeti malo I adaptaciju a I povrede tako da je rano za konacni sud. Tavamba iako mozda najbolja opcija u napadu neigra bas na svojoj poziviji. On bi bio korisniji recimo da igra nekog isturenog centralnog veznog ili pak polu spica da iza njega ima napadac I jedan od l ili d krila zavisno od situacije. Ovo forsiranje dugih lopti mi se isto nesvidja jer se dosta gubi na samoj tecnosti igre a I sami sebi razbucamo taktiku jer dosta jure loptu. U veznom redu nemamo igraca koji ce do pomogne Evertonu. Jevtovic operisan od sveg, Radin solidan ali I dalje meko je to za tu poziciju a Kosovic I kad se vrati ko zna kakav ce da bude posle duge povrede. Vulicevic solidan ali ipak daleko losiji nego prosle god. Mozda je doslo I kod njega da sad vise igra rutinski nego sa nekom zeljom ili do nekog zamora sobzirom da je vec u god to ne znam a nebi da nagadjam. Celavi Miletic nije uopste los. Ostojic solidan ali Mitrovic mi nekako bledo deluje. O l.beku netreba trositi reci kad sve znate. Znaci sad treba prioritet da nam budu 3 pozicije. Centralni vezni,stoper I l.bek a bilo bi lepo kad bi pored toga uspeli da vrate Mitrovica iz Njukasla I jos jedno krilo. A odstraniti iliti prodati Miletica,Jevtovica,Djurickovica I eventualno Jankovica dok jos ista vredi.

avatar
Saturday, 09.12.2017
18:04

Pametan potez sto je doveden na pozajmicu, ali se nadam da je pozajmica sa mogunost otkupa njegovog ugovora, pa da posle 3-4 sezone ode za dobre pare! Otisao je previse mlad i napravio gresku