Veliki ''Grobar'' očekivao hrabriji Partizan: ''Nikad lakšeg rivala nisu imali...''

Autor: Darko Mitrović
subota 29.08.2015.
13:33
Izvor: Sportske.net, Sport

Za razliku od Partizana, on će igrati u Ligi šampiona...

mff.se
mff.se

Povezane vesti

Reč je, naravno, o Nikoli Đurđiću, aktuelnom napadaču Malmea, koji je poznat i kao veliki navijač Partizana, ali se do sada tokom njegove karijere nisu ''poklopile kockice'' da zaigra za klub koji mnogo voli.

Pomno je pratio i Partizanov dvomeč sa BATE Borisovim u kvalifikacijama za Ligu šampiona i žao mu je što Partizan nije uspeo.

Razlog? Nedostatak hrabrosti u revanšu.

''Morao je Partizan mnogo otresitije da odigra protiv Belorusa. Nikad lakšeg rivala nije imao, niti će imati na poslednjem stepeniku'', smatra Đurđić u izjavi za ''Sport''.

Šta je, tu je, Partizanu ostaje da greške ispravlja u Ligi Evrope, gde će mu rival biti i klub u kome je Đurđić proveo prošlu sdezonu - nemački Augsburg.

''Ne mislim da Partizan nema šansu da prođe u nokaut fazu Lige Evrope. AZ je nikad slabiji, Bilbao bi trebalo da bude lider, a sa mojim Augsburgom se može u koštac. Defanzivci našeg prvaka moraće da obrate pažnju na Bobadilju, on je napast za golmane'', opominje Đurđić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanja wfk CoNe
Saturday, 29.08.2015
15:29

S' obziro da smo upali u malo laksiju grupu,imamo kvaliteta za dodatne koficijente koje UEFA od 2016/2017 pocinje po novom bodovanju da ostavimo sto bolji utisak i sto vise bodova da skupimo..Ja mislim da uz dobrog levog beka,zadnjeg veznog i napadaca mozemo prezimiti i LE i najveci plus uz to 12 bodova cemo dobiti uz ovih 14.775+12to je 26.775 ..sl

avatar
Saturday, 29.08.2015
14:04

Slažem se, Partizan kao nepovlašćeni klub teško da će ikada dobiti lakšeg protivnika u plej ofu kv. za LŠ nego što je to bio BATE. Slažem se i da je nedostajalo hrabrosti u 1p revanša, igrači su bili preopterećeni važnošću meča, većina su podlegli pritisku i nisu pružili maksimum ali sve bi bilo drugačije da smo se pojačali sa 2 igrača pred BATE. Đurđić zasužuje bar poziv i šansu da pokaže da li je za A reprezentaciju ili nije, a da ima kvalitet ima.

avatar
Partizan002
Saturday, 29.08.2015
14:46
avatar
dragi petrov
Saturday, 29.08.2015
18:19

Mi smo svoje sanse prokockali u Belorusiji . Nikad necemo shvatiti da se naj lakse daju golovi na strani ( sto je pokazala i Vojvodina ) i zato uvek ispadamo !

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 29.08.2015
13:40

U pravu je covek, sreca nas je bas pogledala na zrebu, a mi to nismo uspeli da iskoristimo zato sto smo kukavice i ziherasi. Pre ce Djurdjic (za)igrati sa Ibrahimovicem nego sto cemo se mi plasirati u grupu LS.