Velika glavobolja za Tumbakovića, Srbija oslabljena u Oslu?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 19.02.2020.
14:43
Izvor: Sportske.net

Samo što je ušao u formu...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Srbiju očekuju presudne bitke za plasman na Evropsko prvenstvo, u polufinalu baraža "orlovi" će gostovati Norveškoj.

U Oslo će ipak krenuti oslabljeni?

Prema pisanju francuskog La Provans, fudbaler Marseja Nemanja Radonjić juče je operisao prepone i sledi mu pauza od mesec i po dana, prema rečima doktora koji je izveo operaciju.

Postoji mogućnost da se krilni napadač vrati ranije sa terena, ali to bi verovatno ugrozilo njegov pravovremeni oporavak.

Nemanja Radonjic

Srbija svoj meča igra 26. marta, pa se nadamo da će srpski fudbaler koji se nalazio u odličnoj formi pre povrede ipak moći da pomogne svojim saigračima u nacionalnom timu.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Wednesday, 19.02.2020
20:49

Šteta za tog malog, on jeste igrač koga je vredelo i istrpeti i sačekati, ali, do juče se pljuvao selektor što ga poziva među 23 igrača, a sad da kukamo što ga neće biti na te dve utakmice?!

Rajkovic (Dmitrovic) - Rukavina (Ivanović), Milenkovic (Spajic), Pavlovic, Kolarov (Rodic) - Maksimovic (Lukic) Gaćinović - Tadic, Ljajic (SMS), Kostic - Mitrovic (Jovic), uz mogućnost da se 4 2 3 1 pretvori uvođenjem Jovića umesto nekog iz linije iza Mitrovića u 4 2 2 2. Bekovi su nam najtanji i tu je najveći problem, Spajić je (ako i Ivanović bude tu) dovoljan kao zamena, odnosno - dovoljna su 3 stopera s obzirom da osim Ivanovića i Kolarov može da popuni tu poziciju. SMS je izgleda popravio odgovornost prema timu i igri, tako da može da konkuriše i za poziciju kreativca, ali i za poziciju drugog zadnjeg - centralnog veznog. Naravno, diskutabilno je da li Lukić pre nego Matić, Milivojevića nikad ne bih zvao zbog one kampanje, ali sam duboko uveren da Maksimović, Lukić, Gaćinović i SMS na toj važnoj poziciji zadnjeg i centralnog veznog, obezbeđuju neuporedivo bržu i opasniju igru po protivnika, dok bi Matić ovom timu oduzimao mnoge kontre i polukontre - zadržavanjem lopte u posedu i davanjem sigurnih lopti najbližem i u širinu (a možda je i dalje bolji ukupno kao igrač i skuplji od svih njih). Tako da je ovo, po mom dubokom uverenju, osamnaestorka koja će nas odvesti na EP.

avatar
cupavci
Wednesday, 19.02.2020
18:46

Ovo je dobro za nas!

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 19.02.2020
20:36

Razumes se ti u fudbal nema sta!

avatar
2012/2013-2019/2020
Wednesday, 19.02.2020
16:27

Rajkovic, Dmitrovic, Radunovic (Jovanovic)- Ivanovic (KAPITEN), Rukavina, Milenkovic, Spajic, Pavlovic, Veljkovic/Nastasic, Kolarov, Rodic/Bogosavac (Mladenovic)- Maksimovic, Gudelj, Lukic (Grujic), Matic, Milivojevic/Fejsa- Tadic, Lazovic, Ljajic, Milinkovic-Savic, Djuricic, Sulejmani, Kostic (Katai)- Mitrovic, Jovic, Vlahovic, Prijovic. 27 njih na spisku, trebace nam svi oni...

avatar
Saturday, 22.02.2020
10:41
avatar
MarkoSi
Wednesday, 19.02.2020
16:01

Svaki put kada pročitam naslov ili članak u kome se fudbalska reprezentacija Srbije doživljava ozbiljno, iskreno se iznenadim. Kakav ljudi glavobolja? Pa u fudbalskoj reprezentaciji Srbije je odavno nebitno ko i kako igra već sa kim je dobar, ko stoji iza njega i koliko je novca dato tamo gde treba. Dakle, glavobolja ako neko ne igra može biti samo za onoga ko ne igra i/ili onoga ko tog nekoga gura. Izuzimam naravno od ove konstatacije Mitrovića i Tadića koji zaista ginu za reprezentaciju i koji su svetli primer odnosa prema nacionalnom dresu u poslednjih 25 godina.