"Večtiti" ponovo izneli veoma važan zahtev Superligi!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 19.08.2019.
17:35
Izvor: Sportske.net, Mozzart sport

Uobičajena praksa.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Dosadašnji uspesi večitih rivala u Evropu donelo im je probleme drugačije vrste.

Ritam odigravanja utakmica sreda-subota očigledno nije najsrećniji po Crvenu zvezdu i Partizan koji su tražili odlaganje svojih utakmica šestog kola Superlige Srbije, prenosi portal Mocart sport.

"Zvaničnu odluku nismo još doneli, ali odavno je naš stav da činimo sve da pomognemo našim klubovima u Evropi. Pa ćemo još videti, bio bi mali problem sa novim terminima, ali rešili bismo to", rekao je direktor Zajednice superligaša Vladimir Bulatović za Mocart sport.

Zvezda bi ovog vikenda trebalo da ugosti Čukarički, dok će Partizan na jug Srbije gde gostuje Radniku iz Surdulice.

Pretpostavlja se da superligaši neće praviti problem samim tim što je jedna utakmica Čukaričkog odložena upravo iz tog razloga.

"Crveno-beli" će odmeriti snage sa Jang Bojsima u Švajcarskoj u okviru plejofa Lige šampiona, dok će u plejofu Lige Evrope Partizan dočekati Molde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 20.08.2019
02:09

Partizanu ic ne bi odgovaralo odlaganje, jer ako se plasiramo u LE mi ovu utakmicu u najboljem slucaju oktobra/novembra moze igramo, a bog zna u kakvom stanju ce biti teren u Surdulici tada.

avatar
Riverside
Tuesday, 20.08.2019
01:33

Nije da mi smeta, ali ne mogu da razumem kako vesti koje se ticu junajteda, celzija, barselone I sl. Imaju po pedeset komentara, a vesti iz domaceg fudbala jedva deset, retko preko toga? Da li je moguce( znam da jeste) da ce neko vise da voli te klubove od zvezde, partizana, vose, klubova iz nasih gradova ili okoline? Sta je sa ljudima? Znam da nije isti nivo fudbala, ali bar su nasi, iz naseg grada I predstavljaju Srbiju.

avatar
Aleksandar Jovancevic
Monday, 19.08.2019
23:21

Dokle više ta odlaganja,ako nisu sposobni za taj ritam igranja onda neka se ugase,ne postovanje lige i ostalih klubova,jednostavno amaterizam.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 20.08.2019
08:07

Kad bi Ivanjica i Surdulica imali aerodrome možda bi i mogao Partizan da stigne, ali ne može u 8 dana da odigra 3 utakmice i da 4 dana provede u putu do Velsa ili Molde odnosno do Ivanjice ili Surdulice, dok je zvezda mogla da igra i protiv Voždovca i protiv Čukaričkog jer su utakmice u Beogradu tako da je imala 2 dana više od Partizana.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 19.08.2019
20:52

ZSL je odložila utakmicu u Ivanjici (Javor-Partizan) jer je Partizan iz Velsa doputovao u petak pa bi ka Ivanjici morao odmah u subotu, Iz istog razloga bi trebalo da se odloži i gostovanje u Surdulici mada ovog puta Partizan nema evropsko gostovanje već dočekuje Molde pa bi imao petak da pripremi utakmicu. Dok je zvezdi bespotrebno odloženo gostovanje Voždovcu jer je u Beogradu jer je mogla da igra sreda-petak ili subota-utorak, a ista situacija je i sada sa Čukaričkim na domaćem terenu jer može da igra sreda-subota ili nedelja-utorak. Siguran sam da su umesto Voždovca i Čukaričkog javor, radnički, mladost ili spartak da ne bi bile odožene. Pa gde je drugi tim da odigra protiv Voždovca i Čukaričkog, football evolution1. Setimo se samo kako isti taj Terzićev dugogodišnji saradnik iz OFK-a i sama zvezda nisu pristali da se odloži Večiti derbi odigran u nedelju, iako je Partizan kasno uveče u utoraka igrao u mađarskom mestu revanš protiv Videotona pa je došao tek u petak, a u nedelju već igrao Večiti derbi na kome nisu dosuđeni penali nad Tavambom i Janković te je završen bez golova na zvezdinom stadionu. Tako vi igrate jer samo tako i možete, football evolution 1.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 19.08.2019
19:52

Ne, to nikako ne treba dozvoliti jer dovodite u pitanje regularnost takmicenja. Ni jedan klub u SL ne moze imati vece i bolje pogodnosti od ostalih klubova kao sto ih, na primer, ima bivsi Zvezdin rival. Svi klubovi u Evropi igraju sreda - subota pa ne odgadjaju svoje utakmice u prvenstvu. Ako im FSS izadje u susret to ce biti jos jedna bruka i sramota nesposobnih ljudi koji vode FSS.

avatar
REVØLT
Monday, 19.08.2019
17:46

Bolje neka traze da se poveca dozvoljeni broj stranaca na sest ili sedam!