"Večitima" izrečene kazne, crno-beli plaćaju zbog vređanja Lalatovića

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.03.2019.
09:28
Izvor: Sportske.net

Beogradski "večiti" napuniće kasu FS Srbije zbog ponašanja navijača na minulom derbiju i ispada na nekoliko drugih utakmica.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Mesec dana nakon što je na stadionu "Rajko Mitić" odigran 159. "večiti" derbi stigle su i kazne za organizatora utakmice i gostujući klub.

Disciplinska komisija FS Srbije donela je odluku da Crvenu zvezdu i Partizan kazni sa po 400.000 dinara zbog dešavanja na derbiju i incidenata na nekoliko drugih utakmica.

Aktuelni šampion i organizator 159. "večitog" derbija kažnjen je zbog loše organizacije utakmice sa Partizanom i pirotehničkih sredstava koje su navijači Crvene zvezde koristili na utakmicama sa ekipama Mladosti i Zemuna.

Crno-beli plaćaju 400.000 dinara zbog toga što su navijači koristili pirotehniku na stadionu "Rajko Mitić" i krovu TC "Stadion", ali im je u kaznu uračunato i vređanje Nenada Lalatovića u utakmici 25. kola sa Radničkim iz Niša.

Novčano su kažnjeni Voždovac i Dinamo Vranje. "Zmajevi" moraju da plate 150.000 dinara zbog rasističkih povika na utakmici sa Partizanom, dok će Dinamo morati da izdvoji 60.000 dinara zbog toga što na dve utakmice zaredom u protokolu nije imao upisanog šefa stručnog štaba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke