"Večiti" se vraćaju treninzima, nove provere za vikend

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 01.02.2019.
09:19
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana za vikend igraju nove kontrolne utakmice u sklopu priprema za prolećni deo sezone.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Većina domaćih klubova koji se za prolećni deo sezone pripremaju u Antaliji lagano privodi kraju prvu nedelju boravka i rada na obali Sredozemnog mora.

"Večiti" su do sada odigrali po dve kontrolne utakmice, a za vikend ih očekuju nove provere protiv ozbiljnih rivala.

Crveno-beli su u četvrtak imali jedan trening, danas će dva puta na teren, a u subotu ih od 15 časova očekuje duel sa makedonskim Rabotničkim.

Ekipu je zbog transfera u Las Palmas napustio Slavoljub Srnić, a od juče je ponovo u pogonu Miloš Vulić koji je zbog povrede zadobijene na Kipru radio odvojeno od ekipe i bio pošteđen na prve dve utakmice.

Partizan je svoju drugu proveru imao u četvrtak. Nakon novog poraza izabranici Zorana Mirkovića vraćaju se u "rudnik" i nastavljaju sa pripremama za ono što sledi.

Crno-bele u nedelju od 15 časova čeka ozbiljna provera protiv Šahtjora iz Donjecka. Biće to najjači rival sa kojim će Partizan u Antaliji odmeriti snage.

Mirković ima dosta kadrovskih problema i još uvek nije precizirano kada će se Danilo Pantić, Đorđe Ivanović i Rikardo Gomeš vratiti radu punim kapacitetom i konkurisati za mečeve.

Obe pomenute utakmice koje "večiti" igraju za vikend biće prenođene na televiziji Arena sport, ali i na zvaničnom "You Tube" kanalu Crvene zvezde i TV Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke