"Večiti" na potezu - Napadač Brage čeka na poziv

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.05.2018.
09:21
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Ne tako uspešna epizoda u turskom fudbalu je završena za srpskog internacionalca a mnogi tvrde da bi naredna stanica moglo da bude Topčidersko brdo.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Jednogodišnja pozajmica na koju je Nikola Stojiljković (25) otišao početkom sezone nije se pokazala kao preterano dobar potez.

Srpski internacionalac izgubio je sezonu u Kajzeriju pošto mu je šansa davana na kašičicu tako da je sada ponovo u poziciji da mora da bira novu sredinu za dokazivanje.

Bivši napadač Čukaričkog izjavio je za "Žurnal" da mu sledi povratak u Bragu i pregovori sa predsednikom kluba kako bi razmotrio sve opcije koje su u igri. Ostanak u portugalskom klubu sa kojim je ugovorom vezan do 2020. godine izgleda nije među njima.

"Trener Fereira je rekao svoje mišljenje predsedniku, jer je bio tu kad sam otišao na pozajmicu u Kajzeri. Znamo se i ne moramo da se upoznajemo ponovo. I dalje su u klubu igrači koji su bili i na početku sezone, još uvek niko nije prodat i nije se oslobodilo mesto u napadu", kaže Stojiljković.

Zbog protraćene sezone u Kajzeriju teško je zamisliti da će Braga uspeti da nađe kupce za Nikolu Stojiljkovića pa se nova pozajmica nameće kao logičan sled stvari.

Srpski napadač ne ni mogućnost povratka u Srbiju iako tvrdi da još uvek nije dobio poziv "večitih" koji su navodno zainteresovani za njegove usluge.

"Večiti rivali me još uvek nisu kontaktirali. Nemam problem da se vratim u Srbiju, ako bi mi to donelo napredak u karijeri. Crvena zvezda i Partizan su imali dobre rezultate u Evropi, koje će verujem da pokušaju da ponove i naredne sezone", istakao je Stojiljković.

Napadač rođen u Nišu ugovorom je vezan za Bragu do kraja juna 2020. godine, a specijalizovani portal "Transfermarkt" procenjuje njegovu vrednost na oko 1.350.000 evra.

Najbolju sezonu od odlaska u inostranstvo imao je odmah po dolasku u Bragu kada je na 45 nastupa u svim takmičenjima postigao 14 golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bianconeri Belgrado
Tuesday, 22.05.2018
13:57

Dodji u svoj klub za koga navijas od malena Nikola,nemoj praviti gresku Pesica.

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 22.05.2018
15:56

Greska Pesica? Aj pogledaj na onoj vesti sta je sve Pesic pokupio ove sezone, od individualnih priznanja pa do titule i Evrope.

avatar
Bianconeri Belgrado
Tuesday, 22.05.2018
21:29

Pa to i kazem,Pesic odlican napadac,prosao nasu skolu,bivsi Partizanovac nazalost.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Tuesday, 22.05.2018
19:44

I u kojem je neko vreme bio kao klinac...