Većina klubova podržala FSS, Zvezda i Partizan uzdržani

Autor: Beta Beta
četvrtak 15.03.2018.
22:38
Izvor: Beta

Klubovi članovi Super i Prve lige većinom su danas na skupštini Zajednice dali punu podršku Fudbalskom savezu Srbije (FSS) i predsedniku te organizacije Slaviši Kokezi.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Zajednica klubova Super i Prve lige Srbije je posle sednice Skupštine objavila da se niko nije izjasnio protiv, a da su samo Crvena zvezda i Partizan bili uzdržani.

"Jednoglasno je izveden zaključak da je potrebno da se svi klubovi uzdrže od javnog iznošenja stavova koji mogu narušiti integritet takmičenja, kao i da svi klubovi daju svoj puni doprinos smirivanju bespotrebnih tenzija i normalizaciji odnosa među klubovima u cilju nesmetanog odvijanja takmičenja", navodi se u saopštenju.

Sednicom je predsedavao Dragomir Lazović, a prisutni su između ostalih bili Kokeza, generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović, predsednik Sudijske komisije Milan Karadžić i član Izvršnog odbora zadužen za regularnost takmičenja Dragiša Binić.

Centralna tema sednice bila je aktuelna situacija u Super ligi Srbije, o čemu je, kako se navodi u saopštenju, "vodjena iscrpna diskusija" u kojoj su učestvovali predstavnici 29 klubova.

Članovi Skupštine su, takodje, vodili "veoma konstruktivnu raspravu" u vezi pregovora o novom ugovoru o prodaji televizijskih prava i većoj komercijalizaciji kapaciteta Super lige i Prve lige Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Friday, 16.03.2018
11:57

Nismo iskoristili pravo veta, videcemo jos da li je to bilo bas toliko pametno.

avatar
Friday, 16.03.2018
07:51

Sednici su prisustvovali bivši potpredsednik zvezde Kokeza, član skupštine zvezde i bivši vođa navijača zvezde Šurbatović, bivši fudbaler zvezde Binić i sadašnji predsednik sudijske komisije koji u Šapcu sedi u loži sa Džajićem i Terzićem. Toliko o farsa-sednici.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Friday, 16.03.2018
01:17

На шаховском небу Србије поново ће засијати и Црвена звезда! Славни клуб је оставио дубок и неизбрисив траг од оснивања (27. април 1945.), али му се после 1999. године губи сваки траг. Све до данас. nПосле неколико безуспешних покушаја да се ствари покрену са мртве тачке, дошло се на идеју о фузији са Борцем из Раковице.