Već se vidi ko nije za reprezentaciju?!

Autor: Darko Mitrović
subota 16.11.2019.
11:58
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Hoće li uslediti čistka posle meča sa Ukrajinom?

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Iako reprezentacija Srbije i dalje pobeđuje, njena igra, pogotovo u defanzivi, uopšte ne uliva optimizam.

Mart nije daleko, tada će se igrati baraž i već bi selektor Ljubiša Tumbaković trebalo da ima neku jasniju sliku na koje igrače može, a na koje ne može da računa.

Ali, umesto toga, stiče se utisak da on i dalje luta u izboru najbolje postave.

Sve ovo pomno prati i nekadašnji trener Crvene zvezde, osvajač titule prvaka Evrope iz Barija 1991. Ljupko Petrović. Svoj komentar na ovu temu dao je u izjavi koju prenosi ''Kurir'' i kao razlog slabe odbrane naveo to što se velikom broju igrača daje šansa i što se još uvek nije iskristalisao standardan tim.

Zato smatra da će predstojeći duel sa Ukrajinom za pojedine igrače značiti 'biti il' ne biti' kada je reprezentacija u pitanju.

''Igramo u nedelju protiv najbolje reprezentacije u grupi i na tom meču biće jasno ko može, a ko ne može da igra za reprezentaciju.

Tu će se sve pokazati.

Mislim da ima dosta igrača koji ne mogu da igraju za Srbiju, kao i onih koji nisu pozvani a imaju kvalitet za nacionalni tim. Neću da ih imenujem, nije korektno, ali to se vidi'', poručuje Ljupko Petrović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DjoleKG
Sunday, 17.11.2019
15:54

Kolarov(čovek okreće bulju kad protivnici šutiraju kao da je petlić),Lukić(ne znam ni ko je počeo da ga zove jer je zalutao),Rodić,Miletić i Gobelja(trulež)

avatar
Marko HM
Saturday, 16.11.2019
13:51

Žao mi je samo pojedinih igrača poput Mitra i Tadića koji će biti potrošeni na ovo ludilo.

avatar
REVØLT
Saturday, 16.11.2019
13:35

Rockov, Gobeljic, Miletic, Maksimovic, Milunovic, Mladenovic/Rodic (koji ce nam krasni tri leva beka?!), Radonjic, A. Pavlovic, Despotovic da ustupe mesta Jovanovicu (Radunovicu), Ivanovicu, Rukavini, Veljkovicu, S. Pavlovicu, Fejsi ili Radoji (iako sad vec mozda i imamo dovoljno tih destruktivaca, a i inace treba da budu dvojica na tribinama jer ih trenutno imamo 25), Sulejmaniju (Lazovicu), Jovicu i Prijovicu. Gajic (nisam odustao od njega), Matic, Grujic, Zivkovic, Kostic, svi su oni i dalje u opticaju isto kao i Rockov, Mladenovic/Bogosavac, Radonjic, mozda (za neki malo siri spisak) i Milunovic i A. Pavlovic...

avatar
T. Henry
Saturday, 16.11.2019
18:14

Ma gde nađe Rukavinu, nije ni za džumbus ligu

avatar
REVØLT
Sunday, 17.11.2019
21:38

Onda Lakicevic(a) koji ni ne igra:-D

avatar
Le Tissier
Saturday, 16.11.2019
13:15

Evo kraj kvalifikacija ja pojma nemam kako bi ekipa trebalo da izgleda. Jedino sam siguran da ce igrati Mitrovic i Tadic, a ko ce biti levi ko desni bek, ko je stoperski tandem, ko je prvi izbor u veznom redu pa i sa kojom formacijom ekipa igra, to Bog zna...

avatar
REVØLT
Saturday, 16.11.2019
13:58

Sigurni su jos samo Bleki, Kolarov i Ljajic, samo ih treba i razmestiti:-D

avatar
Mirko Mirko
Saturday, 16.11.2019
13:11

vidi se Ljubisa definitivno nije,treba ponuditi posao na 5 godina Veljku Paunovicu i dati coveku odresene ruke dve godine da podmladi i napravi reprezentaciju

avatar
riquelme
Saturday, 16.11.2019
13:57

Druze mi na 2 godine podmladjujemo reprezentaciju. Mi imamo 2 igraca 30+ u repeezentaciji. A sto se Veljka tice, svaka cast za klince ali nema sanse da odlucuje sam. A i drugacije je to. Nije mi bas ni jasan odlazak u MLS dok te trazi druga polovina Spanije i nekolicina klubova iz Italije, Nemacke itd. Nisam bas pratio MLS pa ne bih da tvrdim ali zato pitam. Da li je Paun tamo bio uspesan? A za A selekciju se znalo oduvek... Od 22 igraca, 15 tvojih , 7 nasih. Tako da videcemo...

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 16.11.2019
14:18

Ne moze selektor da napravi ili podmladi reprezentaciju, on samo sklapa tim od igraca koje ima na raspolaganju. Igraci se razvijaju u svojim klubovima, a ne na mecevima reprezentacije.