Već se priča o "grupama smrti" - Ovako izgleda košmar "Orlova"!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.11.2017.
19:11
Izvor: Sportske.net

Dve nedelje pred žreb koji će biti održan u Kremlju saznali smo kako izgledaju šeširi. Kombinacija je mnogo, izdvajaju se tri "grupe smrti" a Srbija je u jednoj od njih.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Noćašnjim duelom Perua i Novog Zelanda okončane su kvalifikacije i baraži za plasman na Svetsko prvenstvo tako da smo kompletirali spisak učesnika na planetarnoj smotri.

Srbija se posle preskočenog šampionata u Brazilu vratila na veliku scenu ali će žreb čekati kao najbolje plasirani tim u četvrtom šeširu što svakako nije nešto čime možemo da budemo zadovoljni.

Verovatno ste već videli kako izgledaju šeširi, u slučaju da niste, podsećamo vas još jednom ko su potencijalni rivali "Orlova" uz napomenu da u jednoj grupi ne može biti više od dve evropske selekcije.

Just 15 days until the World Cup draw. 🗓️

A post shared by Bleacher Report Football (@brfootball) on Nov 15, 2017 at 8:55pm PST


Mnogi mediji su danas pisali o tome kako bi mogle da izgledaju popularne "grupe smrti", pa je tako i Bličer Riport napravio svoj izbor u koji je uvrštena i reprezentacija Srbije.

Objektivno govoreći, "Orlovi" su reprezentacija koju svi žele da zaobiđu, barem kada je četvrti šešir u pitanju i zbog toga ne čudi što je Srbija našla mesto u jednoj od projektovanih "grupa smrti".

Pogledajte kako izgledaju ova tri predloga i sami zaključite koliko bi našem nacionalnom timu bilo teško ukoliko bi se zaista našao u grupi sa Argentinom, Španijom i Senegalom.


Pre nekoliko dana bilo je mnogo onih koji su simulirali žreb putem jednog od softvera tako da vam nudimo novu priliku da uradite isto i podelite sa nama rezultate.

Link ka sajtu na kojem možete simulirati žreb nalazi se OVDE!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
INTERnacionalist
Thursday, 16.11.2017
21:55

..gledajmo to sa pozitivnije strane,ovaj put cemo barem biti najnepoželjniji iz našeg šešira ;)

avatar
Ml
Thursday, 16.11.2017
20:34

Hoce li neko nesto da mi objasni ? Ako su kuglice rasporedjene po sesirima, a niko ne zna koja je zemlja izvucena pre otvaranja kuglice, kako nije moguce da vise od dve Evropske reprezentacije budu u istoj grupi i sta se desava ako se izvuku baas vise od dve ? Ako pogledate sesire to je vrrlo moguce

avatar
Liverpulovac
Thursday, 16.11.2017
22:50

Jesi li gledao kada žreb za Ligu Šampiona? Imaš kuglice svakog tima i njih ubaciš u činiju i vrtiš, zatim i izvučeš i rasporediš odreženu reprezentaciju u određenu grupu. Ako su već izvučene 2 Evropske jednostavno se ne stave one u činiju pa umesto npr 8 imamo 5 kuglica pri izvlačenju 3. šešira. Kontaš? 🙂