Vazura: "Zvezda napadala, ne pristajemo na kaznu"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.12.2017.
14:59
Izvor: Sportske.net

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura poručuje da crno-beli nikoga nisu napadali saopštenjima i da shodno tome ne žele da plate istu kaznu kao Crvena zvezda.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije nedavno je kaznila Crvenu zvezdu i Partizan zbog saopštenja u kojima su se "večiti" služili neargumentovanim podacima.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura smatra da odluka nije pravedna prema crno-belima i najavljuje žalbu.

"Partizan se samo branio, nikog nismo napadali. Zvezda, uglavnom, piše saopštenja, mi smo samo odgovarali i nećemo da se složimo sa ovom kaznom Fudbalskog saveza. Pokušavaju da nas izjednače sa Zvezdom iz FSS, dobiće oštar odgovor Partizana", rekao je Vazura za "SOS Kanal".

Vazura smatra da bi onda i mnogi drugi klubovi iz Super lige trebalo da budu kažnjeni na isti način, iako ističe da je Zvezda ta koja stvara haos i da niko ne bi trebalo da bude izjednačen sa crveno-belima.

"Ako mi platimo milion dinara, onda svi da plate. Ne pristajemo da budemo izjednačeni sa onima koji stvaraju haos, mi nismo nikog napadali, ni sudije, samo smo odgovarali na napade i to ne uvek. Na njihova dva napada, odgovorili bismo jednom. Vrlo brzo ćete dobiti odgovor i sigurno je da Disciplinskoj komisiji neće biti prijatno kad ga pročita", poručio je Vazura.

Osim priče o kazni Miloš Vazura se dotakao teme koju iz Zvezde stalno potenciraju, a radi se o navodnoj "sprezi Partizana i FS Srbije".

"To su smešne priče, to ne radi FK Crvena zvezda, to rade pojedinci. Svi dobro znaju kakav je naš odnos sa FSS, poštujemo Savez i predsednika, i na tome se sve završava. To su apsolutne neistine. Pa ne bismo zaostajali devet bodova da je to tako kako oni pričaju! To je sve deo taktike nekog čoveka koji sve to radi", zaključio je Vazura.

Upravo je na temu sukoba na relaciji Crvena zvezda - FSS za "Nedeljnik" govorio i predsednik Saveza Slaviša Kokeza koji je ocenio da jedan čovek zloupotrebljava poziciju u Zvezdi kako bi ostvario lični interes.

Više o tome možete pročitati u prilogu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 29.12.2017
13:43

Partizan ce sasvim izvesno biti kaznjen zbog nereda na Derbiju za koje nikako nije mogao da bude kriv ni na koji nacin, a (da) nece biti kaznjen zbog ovoga sto najavljuju, dajte. Sta ovde nije u skladu sa uslovima?

avatar
ariton
Friday, 29.12.2017
12:59

Treba oba kluba da se kazne plus pojedinci iz ova dva kluba.

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 28.12.2017
23:05

Sto bi vi prvi pisali saopstenja kad su vas pogurali sa najmanje 12 bodova... Vas treba izbaciti iz lige jer je sramota sta vam se dopusta poslednjih 25 godina da radita. Od nicega ste sad kao i klub postali sa istorijom od 25 godina.... Vizura ne balavi samo, kad citam sta govoris izgleda mi kao da imas bar 20 naloga i na sportskim...

avatar
Man united
Friday, 29.12.2017
00:52

И мени исто тако делује. Минимум 20.

avatar
Gogi-11
Thursday, 28.12.2017
16:12

Haha sta rece da su u sprezi sa savezom ne bi imali -9 tacno je to da niste imali bi ste -15 najmanje...

avatar
Malo veliki covek
Thursday, 28.12.2017
17:58

Da imamo isti kriterijum kao vi, mi ni bod ne bi izgubili.

avatar
Dolina cupova
Thursday, 28.12.2017
22:16

Vi prosle sezone ne bi izborili evropu, a i dalje placete da vam je oteta titula ...

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Thursday, 28.12.2017
16:12

Evo ih i oni i fss,poceli ste vi tj vas poltron na partizan tv,sve se zna dzabe pricate bajke sad

avatar
Gogi-11
Thursday, 28.12.2017
16:10

Uh vidi nevinasca majko mila....

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 28.12.2017
16:05

Budi potpuno siguran i ubedjen da ce vas i zbog tog ostrog odgovora (novog ostrog?) kazniti jos jednim milioncetom ako ne i vise od toga...