Vazura video "pravi Partizan", a evo šta očekuje do odlaska na pauzu

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.03.2018.
10:58
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Komentar predsednika crno-belih na pobedu u duelu sa Čukaričkim nije bilo moguće dobiti ali je zato generalni direktor Vazura otkrio utiske iz svečane lože.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Najuže klupsko rukovodstvo aktuelnog šampiona Srbije prisustvovalo je u nedelju derbi susretu 27. kola Super lige na Banovom brdu i posvedočilo dobroj igri i pobedi Đukićevog tima.

Partizan je savladao Čukarički rezultatom 2:0 i zbog toga ne čudi što je generalni direktor Miloš Vazura bio zadovoljan posle utakmice.

"Pravi Partizan! Pokazali smo kvalitet, vratili igru, blistali - naročito u prvom poluvremenu. Čestitam igračima, nadam se da ćemo i naredne dve utakmice do pauze da završimo identično", kazao je Vazura a prenosi "Žurnal".

Crno-beli su smanjili zaostatak za Crvenom zvezdom usled sinoćnjeg remija na "Marakani" tako da sa dodatnim motivom dočekuju gostovanja Javor Matisu u Kupu i duel sa Radnikom iz Surdulice u Humskoj.

Nakon pomenutih mečeva sledi pauza u prvenstvu zbog obaveza reprezentacije, a nakon toga Partizan treba da odigra još dve prvenstvene utakmice u preliminarnom delu Super lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Monday, 12.03.2018
16:07

Takav direktor mogu i ja biti, vi ste svoju nesposobnost pokazali, nijedan ozbiljan klub nebi trpio ovakve smutljivce, spasite Partizan, odlazite...

avatar
djordja
Monday, 12.03.2018
13:00

Posle boja kopljem o ledinu, prvo poluvrijeme tu i tamo i nije loše, drugo igra koja nas krasi od kako je tu Đuka, i glavni igrač Tavamba

avatar
Partizan/Lazio
Monday, 12.03.2018
12:17

Hocemo li docekati ona sponzorstva obecana jos pre 15 meseci!?