Vazura progovorio o Partizanovom petom mestu, a šta će biti sa Savom?

Autor: Darko Mitrović
subota 27.04.2019.
18:28
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Da li je Partizan ipak u prednosti u odnosu na Mladost i Čukarički, iako tabela pokazuje nešto drugo?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

U poslednja dva kola Superlige, Partizan je pretrpeo dva poraza (Radnički 3:1, Zvezda 2:1), što ga je koštalo pada na peto mesto na tabeli koje ne vodi na evropsku scenu.

Do kraja sezone ostalo je da se odigra još četiri kola, a naredno će doneti možda i ključnu Partizanovu borbu za izlazak u Evropu, jer u Humsku stiže trećeplasirana ekipa Mladosti iz Lučana.

Navijači su zabrinuti, ne smeju ni da pomisle šta bi se desilo u slučaju da i u sledećem kolu izostane pobeda njihovog tima, ali generalni direktor kluba Miloš Vazura optimistički gleda ka završnici sezone u Superligi.

''Nema mesta za strah, siguran sam da ćemo igrati Evropu. Sledeće nedelje nas očekuje meč protiv Mladosti iz Lučana koji moramo da pobedimo i verujem da ćemo u tome uspeti.

Sve je u našim rukama. Uostalom, Čukarički i Mladost imaju mnogo teži raspored od nas, čak igraju između sebe, tako da ne treba da strepimo, ali moramo da budemo maksimalno koncentrisani'', istakao je Vazura u izjavi za ''Alo''.

Novi trener Partizana Savo Milošević za sada se ne može pohvaliti dobrim učinkom od dolaska na ovu poziciju, upisao je čak četiri poraza, uz tri pobede u sedam mečeva, ali Vazura ne dovodi u pitanje njegov ostanak na klupi.

''On je došao u klub u teškom trenutku i ima naše apsolutno poverenje. Savo sigurno ostaje trener'', naglasio je Vazura, a u prilogu pogledajte raspored Partizana, Mladosti i Čukaričkog u preostala četiri kola.

34. kolo:

PARTIZAN - MLADOST
ČUKARIČKI - NAPREDAK


35. kolo:

CRVENA ZVEZDA - MLADOST
ČUKARIČKI - PROLETER
PARTIZAN - NAPREDAK

36. kolo

MLADOST - ČUKARIČKI
VOJVODINA - PARTIZAN

37. kolo

RADNIČKI N. - MLADOST
PARTIZAN - PROLETER
ČUKARIČKI - VOJVODINA
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek B.
Monday, 29.04.2019
07:25

Vazura zna nešto što ostali ne znaju. On se ne nada, on nije uveren..... on čovek zna da Partizan neće biti peti (ili lošiji). Zaninljivo

avatar
Slavko Knezevic
Sunday, 28.04.2019
09:36

Zar je njega potrebno komentarisati?!

avatar
magister
Saturday, 27.04.2019
21:23

Kakva farsa. Čovek je svestan da svaki normalan ljubitelj fudbala, da ne govorimo o navijačima Partizana, samo čeka da mu vidi leđa, da zauvek ode iz sporta, kome nikad i nije pripadao. Svima je jasno da je tu da upropasti Partizan i obogati se kroz transfere, kao što su druge pristalice određene stranke dobile pozicije Javnih beležnika ili uterivača dugova (a upravo ih je on birao i postavljao, samo što je završio fakultet, kao proveren kadar, doduše bez iskustva i znanja, ali sa dovoljno onoga što je njima jedino potrebno - beskrupuloznosti i pohlepe). I sad taj čovek kao izjavi kako on ima poverenja u Savu Miloševića!!!??? Kao kad bi pitali nekog aparatčika u Staljinovo vreme nešto o svemirskom programu, a on, na primer po zanimanju moler, ali partijski jak, izjavio - imam ja poverenja u Jurija Gagarina. E, pa baš ti hvala. Sigurno ti je i Savo mnogo zahvalan, koliko je i Gagarin bio onom moleru.

avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 29.04.2019
01:25

E moj magistar, imas ti njih koliko hoces sta se kunu da su sudije jedini razlog katastrofalnog stanja u FK Partizan i upravo oni odrzavaju ove parazite na vlasti. Nije da cu ja sad izgubiti san zbog toga ali sam uvek na strani pravde kao i realnih komentara pa cak i nekog iz suparnickog tabora

avatar
Peca Partizan
Saturday, 27.04.2019
20:38
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Saturday, 27.04.2019
18:47

"On je dosao u klub u teskom trenutku, ima nase apsolutno poverenje" Prica o poverenju kao da je Murinjo covece