Vazura potvrdio - odlazaka više nema, šta je sa pojačanjima?

Autor: Ivan Cvetković
subota 17.08.2019.
11:58
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

"Crno-beli" i dalje rade na dovođenju novih igrača.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Partizan je uspešno preskočio još jednu evropsku prerpeku u vidu Malatije.

"Crno-bele" čekaju i okršaji sa Moldeom u plejofu Lige Evrope, a generalni direktor kluba iz Humske Miloš Vazura najavio je mogućnost da još neki fudbaler pojača beogradski tim do kraja prelaznog roka.

"Naravno da su moguća, pregovaramo sa nekim igračima. Moramo, nesumnjivo, brzo da reagujemo. Što se tiče odlazaka, neće da ih bude, dok traje Evropa, verovatno ni posle", kazao je Vazura u izjavi za Žurnal.

Na pitanje da li se nešto čini tim povodom, generalni direktor Partizana je odgovorio potvrdno.

"Radimo na tome, pregovaramo, pokušaćemo da pronađemo način da što pre stigne pojačanje", ostao je zagonetan Miloš Vazura, ne želeći da otkrije da li se radi o organizatoru igre.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVØLT
Sunday, 18.08.2019
14:26

Evo koga smo sve možda mogli u prethodnih pola godine ili godinu dana, a da su u pitanju samo naši igrači (biće tu i poprilično nerealnih imena, ali, samo polako, sve to vremenom može): Radunović (Nikolić, Rockov)- Gajić (Lakićević), Vitas (Maraš ili Planić), Rajković (Rosić), Obradović (Momčilović- nažalost, uskoro će čak i završiti karijeru ako već i nije odlučio da to uradi)- Radoja (Medojević), Kačar (Petrović, Nišić)- Sulejmani (Živković), Jojić (Ninković), Marković (Dražić)- Đurđević (Škuletić, Jovanović). Jedino Radunović, Rajković, Obradović (koji je to prevarant), Radoja, Živković i možda Marković i Škuletić nisu realni (Boba Rajković verovatno čak i jeste, možda je samo plata problem), svi ostali su igrači o kojima bi Partizan MORAO da razmišlja.

avatar
nemam pojma
Saturday, 17.08.2019
13:39

Partizanu nije potreban kvantitet već kvalitet. Molde, klub sa kojim se sastajemo ima 23 igrača a mi za sada 33. I dovodimo još. Pošto je više nego očigledno da nam nedostaju kvalitetni igrači. Neke od potpisanih igrača nismo ni videli na delu pa ne možemo ceniti, jesu li ili nisu za klub. Mnogo je tu čudnih stvari, a odgovorna je isključivo uprava.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 17.08.2019
12:58

Slobodan je Rajković, ime mu mnogo jače od karijere koja se očekivala od njega, ali od domaćih dostupnih defanzivaca nema boljeg. Nedostaje spona na sredini, potreban je centralni vezni koji ne sme da bude rupa u odbrani, a morao bi pasovima da poveže odbranu i napad. Poželjno je da ima i dobar udarac sa distance, da bude iskusan i borben. Guarin I Honda su takođe slobodni. Natko bi bio čak i slabije rešenje u odnosu na njih. Dinga je bespotrebno doveden, verovatno i Pešukić koji je stranac koliko i mnogo bolji Enake, a Vulićević je čak i domaći igrač i sigurno nije ništa slabiji...pa zbog bacanja para na Dingu i Pešukića i sklanjanje Enakea i Vulićevića Miletića nema ko pošteno da zameni na desnom beku. Valjda su nešto iz ovoga naučili da ne bace opet pare na igrače kakve već u klubu imamo ili što je još gore na slabije, već da dovedu istinska pojačanja koja će odmah dići kvalitet cele ekipe.

avatar
REVØLT
Sunday, 18.08.2019
13:31

Koji Guarin? Fredi?

avatar
REVØLT
Sunday, 18.08.2019
19:02

U normalnim okolnostima, to bi bilo sasvim normalno, necu da budem nenormalan zato sto je okolina takva.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 18.08.2019
18:52

Da. Znam da je nerealno. ali bilo bi lepo.

avatar
Le Tissier
Saturday, 17.08.2019
12:07

Pa treba Partizanu pod hitno jedan centralni vezni jer sem Zdjelara i Scekica nemamo nikog, Smiljanica ne racunan, a Scekic ume da odigra odlicno, a ume i da kiksa, toplo hladno.. Ne moze da se izgura sezona samo sa njima dvojicom.

avatar
REVØLT
Saturday, 17.08.2019
12:06

Stojkovic (Stevanovic, Popovic)- Miletic (morao bih dobro da razmislim o alternativi), Vitas/Ostojic, Pavlovic (Rajkovic ako ode, a Vujacic (svakako) rezerva), Urosevic/Brezancic (Sehovic mozda cak i negde na pozajmicu)- Zdjelar (Scekic), Honda ili Natko (Nisic)- Lutovac (Tosic), Suma (Pavlovic), Asano (Stevanovic)- ? (Sadik i(li) Gigic). Desni bek, stoper, centralni vezni (najmanje jedan, a bilo bi lepo da to ne bude ponovo Pantic) i centarfor!