Vazura otkriva, sve o transferima, ko je sve na prodaju i ko se traži?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 18.06.2019.
09:25
Izvor: Sportske.net, mozzartsport

Crno-beli imaju velike planove za ovaj prelazni rok.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Četiri pojačanja završio je Partizan do sada.

Dominik Dinga, Igor Vujačić, Periša Pešukić i Aleksandar Lutovac su novi igrači Partizana, ali se tu klub iz Humske neće zaustaviti. Pre svega toga, treba obaviti i prodaje, a trojica igrača Partizana su najinteresantniji drugim klubovima.

Strahinja Pavlović bi mogao u Juventus (sa bonusima oko 7 miliona evra), Sveta Marković je takođe na meti velikih klubova, kao i Rikardo Gomeš za koga bi klub iz Humske mogao da prihoduje oko 5 miliona.

"Za svu trojicu nabrojanih igrača postoji veliko interesovanje. Ne i zvanične ponude. Uglavnom, pregovaramo i nisu u pitanju samo pomenuti klubovi, jer zovu sa svih krajeva sveta. Plus, cene su veće nego što se pominju u medijima. Konkrento, u slučaju Rikarda, reč je o više od 4.000.000 evra. Sredstva koja budemo dobili od tih transfera će omogućiti Partizanu lakši život, mirniju sezonu, ali deo ćemo morati odmah da investiramo u dolaske novih igrača, pošto želimo da se probijemo u grupnu fazu Lige Evrope", rekao je Miloš Vazura.

"Ideja je da se u ofanzivnom delu tima pojačamo fudbalerima iz inostranstva. U pitanju su krila, napadači i jedan centralno vezni igrač, ofanzivnih karakteristika. Pokušaćemo da izaberemo igrače kao što je bio slučaj sa Leonardom, Evertonom, Tavambom ili Rikardom. Da budu takvi pogoci, da nas ne opterete mnogo u ekonomskom smislu, da ne plaćamo obeštećenje, a da kasnije možemo da ih unovčimo", rekao je Vazura.

Napomenuo je da ima interesovanja za Zakarića i Šćekića, kao i za Nemanju Nikolića, a da će se sve raditi u dogovoru sa stručnim štabom.

Mark Valijente je takođe na transfer listi, to je Vazura potvrdio, istakao je da je bolje da igraju domaći igrači na odbrambenim pozicijama, ali Španac može da ide samo u slučaju obeštećenja.

Ono što je jako bitno za Partizan, jeste potencijalni ostanak Dače Pantića koji ima želju da ostane.

"Naravno, hoćemo i mi da on ostane. Pregovori se razvijaju u dobrom pravcu“, priča Vazura, prenosi "Mozzartsport".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke