Vazura otkrio nove detalje, stigla nova ponuda za Sumu, ko će biti ''veliko pojačanje''?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.01.2020.
21:35
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Veliko interesovanje za Partizanove najbolje fudbalere, šta je sa pojačanjima?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

S obzirom na Vazurine najave od pre petnaestak dana, očekivalo se da će do sada Partizan već promovisati prva zimska pojačanja, ali to se nije dogodilo.

Generalni direktor Partizana danas na početku priprema crno-belih za drugi deo sezone nije mogao da kaže ništa novo, što bi obradovalo navijače kluba iz Humske.

''Radi se na dovođenju nekih igrača. Ekipa ostaje ovakva kakva jeste, neće biti mnogo promena. Pregovaramo, ali ne postoji ništa konkretno što može da se kaže. Sigurno je da nećemo dovoditi stranca, nemamo prostora da ga dobro platimo a da bude na tribinama. To bi moglo i da pokvari atmosferu u svlačionici, tako nešto nam nije potrebno'', objašnjava Vazura, a prenose ''Novosti''.

Ipak, čak i da nikog ne dovede sa strane, Partizan bi, po Vazurinom mišljenju trebalo da dobije veliko pojačanje tokom zime.

''Lično, očekujem da dobijemo veliko pojačanje u Lazaru Markoviću. Dobro se oporavio, mogao je da zaigra i pred kraj zime'', otkrio je Vazura.

Foto: Sportske.net/Pavle Knežević
Lazar Markovic

Kada su u pitanju ponude za igrače Partizana, ima ih dosta ove zime, ponajviše za trojicu stranaca - Sadika, Sumu i Asana.

Vazura je potvrdio da je danas stigla i nova ponuda za Sumu, kao i odakle ima interesovanja za Asana i Sadika.

''Odbijamo ozbiljne ponude, danas je baš stigla jedna iz Kine za Sumu, a za Asana iz Francuske, kao i za Sadika. Veliko je interesovanje, ali u ovom prelaznom roku nema odlazaka, to je naš jasan stav i nećemo ga menjati'', izjavio je Vazura.

Od ostalih, golman Filip Klajić je otišao u japansku Omiju, Pešukić, Gigić, Šehović i Strahinja Jovanović će na pozajmice.

Ono što se takođe uskoro očekuje, to je da Partizan otkupi od Rome ugovor Umara Sadika. Vazura uverava da tu ne može da bude nikakvih problema.

''Partizan može da povuče klauzulu i u januaru i u junu. Videćemo sa Sadikom kad je najbolje da to učinimo, dovoljno je samo da pošaljemo jedan mejl'', kaže Vazura.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Monday, 13.01.2020
17:24

Pa zar vi ne znate kad je treba klauzula da se aktivira pa pitate igrača?

avatar
Consigliere 1927
Monday, 13.01.2020
10:33

Jaoj Boze koje su ovo price...

avatar
Südkurve München
Tuesday, 14.01.2020
15:42

Prodaju tudjeg igraca. Pa to je cirkus

avatar
REV
Monday, 13.01.2020
09:32

R23: Stojkovic (Stevanovic, Popovic)- Miletic (Lutovac), Ostojic (Vujacic), Pavlovic (Dinga), Urosevic (Brezancic)- Zdjelar (Scekic), Natko (Pavlovic)- Stevanovic (Tosic), Suma (Ivanovic), Markovic (Lakcevic)- Sadik (Asano). Jasno je iz ovoga da nam trebaju desni bek (a Miletic neka ode), stoper (umesto Dinge ili Vujacica), centralni/defanzivni vezni koji bi rasteretio Natka pa i Zdjelara po potrebi i napadac koji bi Sadiku dao odredjenu mogucnost da se malo odmori s vremena na vreme. Naravno, ako vec sada moze da dodje i neki bolji (rezervni) golman, nemam nista protiv, samo, bilo bi dobro da taj novi ima potencijal da nekad postane i prvi.
Stojkovic (Stevanovic ?, Popovic)- Lakicevic? (Lutovac), Ostojic (Vujacic), Pavlovic (???????), Urosevic (Brezancic)- Zdjelar (Scekic), Natko (???????)- Stevanovic (Tosic), Suma (Pavlovic), Markovic (Asano)- Sadik (?????????). Vidimo i ovde da ce Pesukic, Sehovic, Jovanovic i Gigic na pozajmicu u prolecnom delu (moglo bi to cak i na duzi period za neke), to je dobro.
Ono sto ce nam prelomiti pricu za narednih ne znam ni koliko godina jeste taj trenutak donosenja odluke u vezi dozvoljenog broja stranaca, kako se to/tu bude resilo i kako (i kada( mi na to budemo odreagovali, mislim da ce nam to prakticno sve odrediti pa i opredeliti i da od toga mozda i najvise zavisi Partizanova sudbina sa Savom na celu.

avatar
Ar60
Monday, 13.01.2020
01:45

Dovesti abubakara

avatar
Ar60
Monday, 13.01.2020
01:44

Abubakara dovesti

avatar
Ar60
Monday, 13.01.2020
01:44

Abubakara dovedite bre

avatar
Südkurve München
Sunday, 12.01.2020
22:44

Sadik je pozajmljeni igrac ROME, NE PARTIZANA