Vazura otkrio kad će pojačanja, pa odgovorio kritičarima: ''Dokazao sam se...''

Autor: Darko Mitrović
subota 02.01.2021.
18:24
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Pre svega, generalni direktor Partizana očekuje da uprava što pre ponovo bude u punom sastavu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

I dok je Crvena zvezda već dovela dvojicu krilnih igrača - Aksela Bakajoka i Slavoljuba Srnića, uz najavu još jednog napadača, u Partizanu još uvek vlada zatišje kada je u pitanju zimski prelazni rok.

Trener Aleksandar Stanojević je izneo svoj stav, potrebni su mu još jedan napadač i desni bek, očekuje ih do početka zimskih priprema, pa se sada očekuju konkretni potezi ljudi iz uprave koji se bave realizacijom transfera.

Kada se ti potezi mogu očekivati, otkrio je generalni direktor kluba Miloš Vazura.

''Ne može prelazni rok baš da se planira, sve zavisi od prodaje, od ponuda. Prelazni rok će kod nas doneti nešto konkretno tek od 10, 15. januara ozbiljnije.

Živa je stvar, tada ćemo znati ko može da ide, ko će doći, jer dolasci zavise od odlazaka. Sigurno je da se ništa konkretnije neće dešavati u prvoj polovini januara'', istakao je Vazura u razgovoru za ''Novosti''.
-
Baner
-
Ipak, kako rekosmo na početku, pojačanje se očekuje i u upravi, a to je povratak predsednika kluba Milorada Vučelića, koji je tokom jeseni vodio tešku borbu sa koronavirusom.

''Važno mi je da se predsednik Vučelić vrati na posao, mnogo nam nedostaje, na vezi smo non-stop. On je čovek koji mnogo znači klubu, učestvuje u radu od kako je izašao iz bolnice, nadamo se da će biti 100 odsto uključen uskoro, da bude sa nama. To je u ovom trenutku najveća želja svih nas'', objašnjava Vazura.

Kada su u pitanju potencijalni odlasci, nema transfer liste, jedino neka izvanrena ponuda može da promeni planove. Naglasio je da Bajbek sigurno ostaje, jer se oporavio i ''pokazuje veliku želju'', a otkrio je i da će crno-beli pokušati da produže saradnju sa Zdjelarom i Šćekićem, kao i da uđu u pregovore sa Olimpijakosom oko otkupa ugovora Svetozara Markovića.

Veoma je zadovoljan radom trenera Stanojevića, njegovom predanošću, posvećenošću obavezama u klubu.

''Svaki svoj minut posvećuje klubu i radu i često se šalim da zaradi svaki dinar'', dodaje Vazura i ne slaže se sa komentarima da Partizan ''troši'' mlade trenere, ističući da je u odličnim odnosima i sa Savom Miloševićem, Ivanom Tomićem, Markom Nikolićem...

Svestan je i drugih kritika koje se često na društvenim mrežama izriču na njegov račun, ali utisak je da ga to ne pogađa previše.

''Ne bavim se komentarima, znam da svoj posao radim najbolje moguće. Moj posao je da klubu obezbeđujem finansije, da prodajemo dobro igrače, mislim da sam se u tome dokazao u poslednjih šest godina. Ne želimo da prodamo igrača, pa da ga nikad više ne ode neko u taj klub. Milenković, Vlahović, Pavlović su pravi primeri dobrog rada'', objasnio je Vazura.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Monday, 04.01.2021
12:38

E stvarno si se dokazao. Dokle vise da se trpi.?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 04.01.2021
10:55

Apsolutno je u pravu da se dokazao, tu nema dileme.

avatar
Vlada Mutavi
Sunday, 03.01.2021
23:32

Znači, sad je definitivno jasno da su pare od Pavlovića, Sadika i Fiće "potrošene", s obzirom da vazura tvrdi da će eventualnih pojačanja biti samo ako se još neko proda, što znači da Partizan trenutno nema para za angažovanje niti jednog normalnog pojačanja. I još kad kaže da je njegov glavni posao da obezbedi finansije za klub, prosto mi se povraća, jer i moja baba može prodajom igrača da finansira Partizan bez ikakvih problema. Pravniče, pronađi sponzore. Dovedi ljude koji su spremni i voljni da ulažu u fudbal. Naravno. ti to ne možeš, jer nema nikog normalnog ko će vam davati pare

Katastrofa je blaga reč za ovo što se u Partizanu radi i najozbiljnije mislim da je vreme da ova uprava konačno ode, s obzirom da su ojadili Partizan i to u meri zbog koje će trebati najmanje decenija da se klub vrati na nivo na kome je bio pre njihovog dolaska.

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 03.01.2021
23:32

Odlican rad, samo nastavi dalje. Prodaj za milione tu decu partizana koja jos vrede, umesto njih dovodi bajbeke i ostale besplatne panjeve i uvecavaj dug kluba, razume se, nastavi sa dosadasnjim rezultatima u prvenstvu i ne zaboravi da napadas Zvezdu da je kriva za sve.

avatar
Limenka
Sunday, 03.01.2021
15:27

Novo "pojacanje" za pocetak treba da bude besplatno, da ne postoji obestecenje i jos bolje da je van trenaznog procesa ili da izlazi iz duge povrede. To je magnet za naseg Del Boy predsednika.

avatar
Osijek 51
Sunday, 03.01.2021
13:11

Umirem od znatizelje sta vi to radite kad se IZ AVIONA vidi da ste u svemu najgori, organizaciono, financijski, nemate kontinuitet stabilnosti ekipe, nemate rezultate i barem nas koji imamo malo zdrave pameti i puno pamcenja postedite svake price te vrste. Zbogom.......

avatar
leon
Sunday, 03.01.2021
11:24

Sve je moguće u zemlji čuda....Kako se i postavlja pitanje? Čovek je došao u Partizan kao ostvaren i dokazan!!! On je dokazan i uspešan a klub je zaduženiji,iako su sve što je i vredelo prodali.Bez ostvarenih rezultata na sportskom polju!!! Klub postoji radi takvih.Toliko je uspešan da Jojić daje koverte za novu godinu tehničkom osoblju.Ma super

avatar
BenkovackiManitas31*
Sunday, 03.01.2021
09:19

Vazura se dokazao, svaka cast

avatar
Osijek 51
Saturday, 02.01.2021
22:42

U PRAVU JE ONAJ KO TO NE MORA DOKAZIVATI, rekao je Cercil. Lako se ti sa te pozicije ovako komotno sepuris, ali nece uvijek biti tako.....

avatar
Osijek 51
Saturday, 02.01.2021
22:36

Tragikomicno, uprava fudbalskog kluba se bavi iskljucivo prodajom i kupovinom ljudi, kao da su robovi.... pa promijenite onda djelatnost u Trgovacko poduzace. Zbog toga nam niko iz ovakve uprave NIJE potreban. Kad Partizan bude imao u upravi ljude od integriteta, odane do fanatizma ,financijski mocne, onda ce sve smutljivosti koje se vec godinama medijski vrte biti na vijek vijekova IZBRISANE. TACKA.

avatar
Limenka
Saturday, 02.01.2021
21:16

Jel se zna sta je radio fudbalski mag pre dolaska u Partizan?
Cime se bavio ovaj covek?

avatar
Shadows
Saturday, 02.01.2021
20:28

Zvezda ne prodaje uglavnom idu za dz.A Partizan ceka da proda,koga vise?Prodali ste sve sto vredi Sadiq,Ivanovic,Stevanovic...A doveli Bajbeka koji osim zelje nema nista.Nigde nije odigrao celu sezonu prosek 3 utakmica igra 6 meseci povredjen imamo ga na broju ali ne igra.Oterajte dovedite citavog napadaca.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Saturday, 02.01.2021
21:53

radonjic 12 koga steprodali za te pare? :D

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 04.01.2021
10:55

Od toga je sve ostalo vama ili ipak nije? Cak i Partizan je dobio jedan deo tih para.

avatar
Momcilo Stojanovic
Sunday, 03.01.2021
15:27

Mnogo mi se dopadaju,skromnost, kvaliteti Vazure i Terzića.Voleo bih da ih vidim kako vode svoju firmu i od njihove pameti zavisi poslovni uspeh.Ne znam ni šta to oni mnogo rade,kad im je jedini posao briga da podele državni novac,bez ikakve odgovornosti,klubovi u buli,a oni se hvale kako su uspešni.Jedino čime se bave su transferi i ugradnja u te iznose,to im je jedino važno i po tome jesu uspešni,a klubovi i klupske finansije su doveli pred stečaj.Bruka ko upravlja našim klubovima i bahato i neodgovorno troši i uzima za sebe državni novac.

avatar
Momcilo Stojanovic
Sunday, 03.01.2021
15:19

Ko je stvorio Radonjića,a pola novca je otišlo Romi.

avatar
Peca Partizan
Saturday, 02.01.2021
20:27

sve se vidi uprava za respekt titula do titule

avatar
Dragan Mladenovic_fb
Saturday, 02.01.2021
19:50

U MOM KRAJU SE KAŽE UMRLA CIGANKA KOJA GA JE HVALILA PA SAD MORA SAM DA SE HVALI

avatar
paok
Saturday, 02.01.2021
19:33

To sto ti radis je glupost a ne dobro obavljen posao. Pa nadji pare a da nisu od transfera. To sto ti radis moze i vecina drugih.