Vazura obradovao ''Grobare''! Ima li za Partizan većeg pojačanja ove zime?

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.12.2017.
09:22
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Posle ove izjave, navijači Partizana mogu da odahnu...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Prvo, i to kakvo pojačanje za drugi deo sezone, crno-beli po svoj prilici već imaju u svojim redovima.

Podsetimo, najbolji srpski fudbaler u 2017. godini, reprezentativni golman Vladimir Stojković najavio je posle 156. večitog derbija mogućnost odlaska iz Partizana tokom zimskog prelaznog roka, naglasivši pritom da ne bi voleo da se sa Partizanom svađa oko novca.

Imajući u vidu njegov fenomenalan učinak tokom jeseni u dresu Partizana, jasno je kakav bi to udarac za Đukićev tim bio ako bi popularni ''Stojke'' otišao pre ''evropskog proleća'' i dvomeča sa češkom Viktorijom Plzenj.

Ali, danas stižu dobre vesti iz Humske po tom pitanju.

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura je u kratkoj, ali dovoljno jasnoj izjavi za ''Sportski žurnal'' najavio sjajan rasplet za sve kojima su crno-bele boje u srcu.

''Sve će da bude u redu, Stojković ostaje u Partizanu'', optimistički je poručio Vazura posle jučerašnjeg (neobaveznog?) razgovora sa sjajnim golmanom.

Doduše, neizvesnost će potrajati još neko vreme, dok i Stojković ne izgovori istu ili sličnu rečenicu, ali za sada sve vodi ka tome da Partizan tokom zime neće morati da traži novog golmana, kad već ima najboljeg u svojim redovima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GLU-PANTERI, PST!
Wednesday, 27.12.2017
13:03
avatar
EDO
Wednesday, 27.12.2017
12:33

A sto ne govori malo o tome da smo kaznjeni od Uefe i da se razmatra da pored praznog stadiona budemo i izbaceni iz evrope i sledece godine..PS.Ako nije istina koliko kostaju karte za Plzenj?

avatar
GLU-PANTERI, PST!
Wednesday, 27.12.2017
19:52

Kako da odrede cene kad jos nije izrecena kazna? Ocigledno je da cemo biti kaznjeni igranjem pred praznim tribinama ili drakonskom novcanom kaznom, ali, ne verujem da cemo biti izbaceni. Ako ja gresim, peti januar cekaju i zbog toga da vide da li da uopste dovode pojacanja, a to veoma pogresno bilo jer bi ona svakako morala da stignu, taj dvomec je ipak tu od sporedne vaznosti.

avatar
GLU-PANTERI, PST!
Wednesday, 27.12.2017
10:47

Stojkovic (Stevanovic, Popovic- onaj nas)- Gajic (Miletic, Cucin), Milenkovic (Markovic), Mitrovic/Ostojic (Bosnjak), Antonov (?)- Svajnstajger (Jovancic, Nisic), Everton (Radin)- Tosic (Jankovic), Pantic/Suma (Djerlek), Sulejmani (Drazic, Kokir)- Stojiljkovic (Jovanovic). Eto, i ne mora Grobarcina Radosav, taj momak neverovatnog ofanzivnog potencijala, zadovoljicemo se samo jednim Bastijem:-D Samo jos da smislim ko da bude rezerva Antonovu:-D

avatar
Povratak kralja 66
Wednesday, 27.12.2017
11:59

Partizan izgleda nema pravo da registruje Petrovića za Ligu Evrope jer je igrao za Sporting u Ligi šampiona, a Sporting nastavio takmičenje u Ligi Evrope. Jovančić nije bolji od Marjanovića, a zaboravio si Vulićevića i Ožegovića.

avatar
GLU-PANTERI, PST!
Wednesday, 27.12.2017
13:00

Mislim da ni Stojiljkovic nema pravo da igra za nas i nadam se da nam tim imenima ne zamazuju oci samo. Mislim da je bolji u fazi odbranu, a ovu dvojicu bih prodao ako se odlucimo da igramo sa jednim napadacem, Vuleta vec sad, ovog drugog na kraju sezone.

avatar
GLU-PANTERI, PST!
Wednesday, 27.12.2017
10:35

Ah, ah, kakva sreca Hahaha

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 27.12.2017
17:34

samo ti slusaj DK