Vazura o transferima - Evo ko je blizu ostanka

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 08.12.2017.
21:50
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Generalni direktor fudbalskog kluba Partizan Miloš Vazura govorio je o predstojećem prelaznom roku i tom prilikom najavio povoljan rasplet situacije kod dvojice igrača.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Biće vremena da se govori o eventualnim pojačanjima u zimskom prelaznom roku nakon što jesenji deo sezone bude priveden kraju, ali navijače Partizana jako zanima ko će od nosilaca igre ostati u klubu.

Govorilo se u prethodnom periodu da bi klub mogli da napuste Vladimir Stojković, Everton Luiz i Leandre Tavamba ali za sada nema potvrde da će se tako nešto i desiti.

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura rekao je za "Novosti" da bi u zimskom prelaznom roku trebalo da bude dogovoren transfer Danila Pantića koji je trenutno na pozajmici.

"Ima interesovanja za sve igrače Partizana, kako za one iz startne postave, tako i za one sa klupe. Biće težak prelazni rok, moramo da sačuvamo kostur tima, a sve to kreće od kraja decembra, pa ćemo videti. Nadam se da ćemo posao oko Danila Pantića završiti do kraja prelaznog roka", kazao je Vazura.

Prvi operativac crno-belih ističe da se pregovara oko produžetka saradnje sa Evertonom Luizom, a sjajna vest je ta da Vladimir Stojković nije blizu odlaska kako se to govorilo posle duela sa Jang bojsom.

"Stojković je dao neku izjavu, pa je sutradan povukao. Ima ponuda, ali on je naš igrač do juna, ne može da ode sam mora da se dogovori sa nama. Mislim da je bliži ostanku nego odlasku", poručio je Vazura.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev danas je otkrio koji igrač se "juri" u zimskom prelaznom roku a o tome više možete da pročitate OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrgud1_dq
Saturday, 09.12.2017
14:22

Eh,kamo sreće da se ,bar,prezivaš Vizura tj.da imaš nekakvu viziju.Ne znam znaš li i kako izgleda fudbalska lopta?Jad i čemer ko vodi Instituciju.

avatar
DR DRE
Monday, 11.12.2017
11:45

vizura • ženski rod (fotografija) Zamišljena crta koja prolazi iz posmatračeva oka i ide kroz durbin pravo do predmeta posmatranja. nNaprava na filmskoj kameri kroz koju snimatelj prati događaje na sceni. nVidno polje, sve što se okom može uhvatiti.

avatar
Peđa3
Saturday, 09.12.2017
12:33

Odbrana remont, pojačati sredinu terena i igrati bez mnogo davljenja. Jednostavnije i konkretnije, napadački!

avatar
pjer
Saturday, 09.12.2017
12:20

dok komsije pricaju o dolasku mi pricamo o odlasku, zalosno!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 09.12.2017
12:42

Pa neko mora svaki prelazni rok da ode, da bi klub preživeo.. Važno je samo da supravovremene izmene.

avatar
RašaNoviSad
Saturday, 09.12.2017
08:25

nije važno šta vi misite, važno je šta misle ovi nazovi novinari zvezdaši.nOni bi želeli da sve što valja od igrača a nij u zvezdi što pre ode? Partizanu bi trebali još dva tri odbrambena da bude prava ekipa za evropu

avatar
Lav
Saturday, 09.12.2017
13:04

Ajd prevedi sta si napisao..

avatar
Zlatko_M
Saturday, 09.12.2017
00:10

Stojke obavezno da se zadrzi kao i Everton, Pantic da se otkupi... Tavambu unovciti i te pare odmah uloziti u kvalitetnog stopeta i levog beka... Suma taman da dobiie sansu na poziciji 10 a rezerva mu Pantic. Ako dodje Raca Petrovic, uvaljati Jevtovica... I dovesti nekog mladog desnog beka da bude bek ap do kraja sezone Vulicevicu a da od sledece sezone on bude prvi bek... Mora se pametno odraditi ovaj prelazni rok i napraviti podloga za sledecu sezonu u Evropi jer bez toga dzaba ovaj plasman u 1/16 finala...

avatar
costadeen
Saturday, 09.12.2017
00:57

Potpuno si u pravu.

avatar
Partizan/Lazio
Saturday, 09.12.2017
12:00

Cucin iz Teleoptika ce verovatno biti prekomandovan u prvi tim, nema igraca sa velikim potencijalom na toj poziciji u Srbiji. Cucin je tu daleko ispred svih i koliko cujem imao je odlicnu jesen u PL.

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Friday, 08.12.2017
22:53

I nije bas tako bilo, i posle je pricao da ne vidi sebe vise ovde, ali da ce se mozda posle ponovo vratiti. Nemoj vise da lagis, danas to ne moze da se sakrije...