Vazura ne ostaje dužan - Poruka za Terzića i Boaćija!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 03.03.2019.
10:29
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura imao je spremne odgovore na "zapaljive" izjave koje su sinoć stigle iz tabora Crvene zvezde.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Burno je bilo na 159. "večitom derbiju", a logično je da ni ovoga puta nije moglo da se završi bez prigovora na suđenje i "peckanja" druge strane.

Činjenica je da sudija Danilo Grujić nije bio na visini zadatka, pa postoje osnovi da u oba tabora budu nezadovoljni njegovom arbitražnom što potvrđuje i izjava koju je Miloš Vazura dao za portal "Mondo".

"Bilo je dosta grešaka na obe strane. Zvezda je oštećena za gol, a mi za čist penal. To nije sve, grešio je i u proceni faulova, iz jedne takve je Zvezda i izjednačila. Nismo zadovoljni suđenjem Grujića", ocenio je Vazura.

Funkcioner crno-belih ističe da je Partizan mogao da odigra još bolje, kao i da mu je žao što je ispustio pobedu. Vazura ipak smatra da je nešto i dobijeno na "Marakani".

"Ričmond Boaći je dosta potcenjivački govorio pre utakmica o igračima Partizana, ističući da nikoga ne poznaje. Da li je sada zapamtio Pavlovića? Nadam se da ga je dobro zapamtio i tek će. Ne samo on, već i ostali napadači. Odigrao je izvrsnu utakmicu i Pavlović je najveći dobitak za klub", poruka je Miloša Vazure.

Generalni direktor FK Crvena zvezda govorio je sinoć o tome kako u Partizanu više nemaju pravo da "izigravaju žrtve" nakon "sramnog suđenja" na 159. "večitom derbiju". Čelnike Partizana Terzić je nazvao "naučnicima" koji "obmanjuju narod".

"Kad nas oštete i kada vidimo da nije sve 'čisto', naravno da nećemo ćutati. Naprotiv. A što se Terzića tiče, on već ima diplomu da je doktor suđenja", kratko je poručio Vazura.

Utakmica 24. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Partizana završena je rezultatom 1:1 tako da su crveno-beli zadržali 15 bodova prednosti u odnosu na "večitog" rivala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Monday, 04.03.2019
20:18

U principu ista goveda i Vazura i Terzic i Covic.... Bez uvrede za prave krave goveda .... Ovo sve bikovi i to oni rudnicki

avatar
BlueBoy84
Monday, 04.03.2019
20:15

Kao neutralan posmatrac video sam veliku 0 od utakmice , ali i sudjenja. Neopravdano ponistenom golu prethodila je ruka jednog igraca zvezde pa mu ovo bila kompezacija za njihovu gresku (sudija), zbog tog ponistenog gola posle kompezuje tako sto ne svira penal za partizan itd. greska za greskom sudija. Golu pavkova prethodio ,,cudan,, faul. Trebalo je biti bar 4 crvena kartona po dva na obe strane.Ne potrebno seckanje igre celu utakmicu. Sve u svemu oba kluba sramotu od derbija zemlje prikazali.

avatar
Miki_Srbin
Monday, 04.03.2019
01:18

Grobari pa jel vas sramota ejjj ceo rezim za vas radi mamu vi bre je*em!
Prvo ponistili su nam cist gol! Drugo vas gol je gol iz ofsajda znaci da je nama gol trebao biti priznat a da je s trebao biti ponisten samim tim rezultat bi bio 1:0 za nas. vama nisu dosudili penal trebali su mozda kako vi kazete okej izjednacili bi vi verovatno... znaci bilo bi 1:1 i na kraju gol pavkova za 2:1 i realan i pravi rezultat bi trebao da bude taj i tu nema nikakve vise dileme sad citite i posaljite drugu ratu fudbalskom savezu i sudiji grujicu koji su vas pomogli pozdrav!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 03.03.2019
18:48

Taj boaci je smesan igrac, savrseno se uklopio u mentalitet.

avatar
svetski prvaci 1991
Sunday, 03.03.2019
18:11

Vazura zaboravlja da Pavlović igra fudbal a ne ragbi. Kada kaže da su s njim na velikom dobitku.Davitelj i kostolmac,za drugo nije.

avatar
Old_school
Sunday, 03.03.2019
17:07

Vidi, tog Pavlovica si ubacio, kao i malog Markovica, da od njih vestacki pravite zvezde, ne bi li ih prodali, jer ker nema za sta da vas ujede. Taj isti mali Pavlovic, uz postovanje prema godinama koje ima (koje u fudbalu nisu bitne) osim borbenosti nije pokazao nista. I sudiju da vodi na veceru, jer je trebao da mec odgleda sa tribina zbog crvenog. Imate srece stonje Grujic pustio ono krljanje, pa nije mogla smislena akcija da se napravi bez vaseg faula. E zato je on "odlicno obavio posao", u sustini, duplo golo.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 03.03.2019
14:28

Zapamtio ga je Boaci po tome sto mu sudija nije da drugi zuti karton posle prekrsaja nad njim. Decko je celu utakmicu bio izgubljen.

avatar
Vlada1927
Sunday, 03.03.2019
14:14

Daj bre, dokle više, uhvatili se za jednu spornu situaciju, a ne spominju da su dali gol iz ofsajda,Zvezdi poništen čist gol, o laktu onog klinca nad Stojkovićem i da ne pominjem.Ko ga je učio da se tako ponaša na terenu, neka i svoju decu tako vaspitava da se ponašaju na sportskoj manifestaciji,jer oni su ti koji večito prave tenzije kako na terenu, tako i van njega, jer su uvek oni žrtve nekih afera, a svoje klince ne umeju da nauče ni sportsom ponašanju.

avatar
Lav
Sunday, 03.03.2019
13:21

Taj isti Pavlovic je morao dobiti crveni jos sredinom prvog poluvremena.

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 03.03.2019
12:41

Vidim ni tebi ne manjka 'diploma'.

avatar
Slavko Knezevic
Tuesday, 05.03.2019
11:36

Tebi fali mnogo vise od diplome.

avatar
SvetskiSampion
Sunday, 03.03.2019
12:39

Pamticemo samo lakat. Pavkov cepa.

avatar
Südkurve München
Sunday, 03.03.2019
12:07

Lipi moj, vas je Bocko unistavao

avatar
Sunday, 03.03.2019
16:33

ha ha ha :) sjajno...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 03.03.2019
12:05

Verovatno nije bila ruka pre gola bena, ali, treba i to proveriti i ispitati dobro, opasan start otvorenim djonom savica koji je, srecom, izbegao Kosovic pre naseg gola, a na kraju krajeva, kada ce grujic vise da nam kompenzuje onu butinu? Ja licno ne bih svirao penal zbog ruke Gajica, medjutim, kada vidim sta sve ovi pisu i traze, sta sve tvrde i izmisljaju, mozda mi ne bi bilo krivo da nam jednom i takav sumnjiv penal bude dosudjen. Juce sam nekoliko sati pre meca lepo pogodio da nam nece svirati jedan penal, mozda i dva (upravo sam tako napisao) i bio sam u potpunosti u pravu. Doduse, i nije mi bilo tesko...

avatar
Fikan
Sunday, 03.03.2019
11:39

E konačno da nešto pametno čujemo i o Vazure.Nek si im rekao.