Vazura ''centrira'', Vučela ''daje gol''? Moraće, ipak, neko drugi... Milan kao uteha Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.04.2019.
19:57
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Partizan nikako da izađe iz krize, veliki broj navijača proziva upravu, ali ima i velikih imena koji joj i dalje pružaju punu podršku.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

''Uprava, napolje'', sve češće se čuje na Partizanovim utakmicama, pogotovo ovog proleća, kada su crno-beli doživeli tešku seriju poraza.

Posle kraćeg bljeska protiv Čukaričkog, Partizan je juče poražen i od Vojvodine (3:2), pa navijači crno-belih strahuju šta mogu da očekuju i u predstojećem plej-ofu.

Ali, proslavljeni golman Partizana, a sada počasni predsednik kluba Ivan Ćurković, za razliku od mnogih, krivce za ovakvo stanje ne vidi u upravi, već - na terenu.

''Odgovorni su oni koji su na terenu. Uprava je tu da obezbedi novac, plate, normalno funkcionisanje, da igrači imaju sve neophodne uslove za rad i rezulatet. Neće sigurno Milorad Vučelić da postiže golove, Zečević da brani ili Miloš Vazura da centrira?!

Posao čelnika je da pronađu finansijska sredstva, a to danas nije lako, jer budžet Partizana doseže i 12.000.000 evra na godišnjem nivou. Sponzora nema, prodaja ulaznica nema, dakle, ostaje nam samo prodaja igrača'', izjavio je Ćurković za ''Telegraf''.

On je potom dodao i da je Partizan ''imao tu nesreću da su mu treneri sami odlazili'' u prethodnom periodu, što uglavnom jeste tačno, ali ne i u potpunosti, jer je za razliku od Nikolića i Mirkovića, Miroslav Đukić smenjen. Baš zbog čestih promena trenera, Ćurković smatra da igrači trenutno ''ne znaju gde udaraju'', odnosno da su prilično zbunjeni.

Ako je za utehu ''grobarima'', Ćurković podseća da i pojedini veliki evropski klubovi proživljavaju dugogodišnju rezultatsku krizu.

''Pa, pogledajte gde je sada veliki Milan. Vladao je evropskim fudbalom, ali godinama unazad je u krizi rezultata'', naglašava Ćurković.

Na kraju je imao poruku i za one koji bi da zasednu na rukovodeća mesta u Partizanu umesto aktuelne uprave.

''Svi samo žele u Partizan, da uđu i zasednu, misle da je to lako. Uzeću neku funkcijicu, biću neki direktorčić, sešću u ložu bez pritiska i neće me niko vređati, niti ću za nešto da odgovaram. Tako u Partizanu ne može i nikada nije moglo'', zaključuje Ćurković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Peca Partizan
Tuesday, 09.04.2019
11:20

grobari ujedinite se pa ce uprava da ode za sat vremena

avatar
Nedeljko Panic
Tuesday, 09.04.2019
09:10

Sta ovaj prica? Po meni on je jedan od onih koji vuku glavne poteze i, jedan od onih koji su na razlicite nacine izpraznili kasu fk Partizan.
On i tri vvv bi morali da odgovaraju za ovako stanje u kojem se Partizan nalazi.
Doveli su klub u takvo stanje da igraci nemaju dovoljno vode da piju, da nepricam o platama i sl. Oni koji se nisu hteli ogresiti o fk Partizan cim su videli kakvi neljudi vode klub su odlazili jer su videli da nista nemogu promeniti.
UPRAVA NAPOLJE, dosta vas je.
Dok klub tone sve dublje u zivo blato iz kojeg,ako se ovako nastavi nece biti povratka, njegovi funkcioneri bez imalo srama djusakaju u nocnim klubovima. Odakle pare? Nije tesko pogoditi.

avatar
ŠDanilo
Monday, 08.04.2019
23:01

Nek obezbede sredstva za Jojića.

avatar
Monday, 08.04.2019
22:35

Ali para nema jer nema rezultata,fudbalera,a unistili su i skolu fudbala oteravsi sve ptave trenere i postavili neke laznjake.Tu su oni da nas ponize i ugase.Tu mi se Zecevic ne uklapa ipak je on napravio Teleoptik,ali vlast i pare su cudo.

avatar
paok
Monday, 08.04.2019
21:45

Ma naravno da nisu oni krivi. Ko je dovodio te igrace, moj deda mozda. Pa ako im je zadatak da obezbede pare zasto onda to i ne urade. Ajde Curkovicu mani se, prestario si ti za sport.

avatar
svojnasvome
Monday, 08.04.2019
21:36

bezi bre sa tvojom upravom, jedini SI sa ilievim ostqo skupstini of svih bivsih fudbalera....kome ti pricas? Svi smo sleeping I budale....odlazi bre dosta je bill vise I tvoga

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 08.04.2019
21:12

Pa nisam ja dovodio te igrace.

avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 08.04.2019
20:14

Neka si ti Curkovicu uporedio Milan i Partizan :D nadam se da nece Revolt da ti uzme za zlo :D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 08.04.2019
20:03

Retko ogavan lik.