Važno uputstvo - Evo kako funkcioniše novi sistem "češljeva" na stadionu Partizana!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 07.02.2018.
17:48
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan potrudio se da svojim navijačima do tančina objasni kako funkcioniše novi sistem "češljeva" u Humskoj.

Screenshot/TV Partizan
Screenshot/TV Partizan

Povezane vesti

Nedelju dana uoči prvog meča šesnaestine finala Lige Evrope koji će ekipe Partizana i Viktorije iz Plzenja odigrati na stadionu u Humskoj, organizator je napravio svojevrsni tutorijal namenjen navijačima.

Šampion Srbije postavio je u zimskoj pauzi novi sistem "češljeva" na stadionu u Humskoj bez kojeg UEFA ne bi dozvolila Partizanu da utakmice eliminacione faze Lige Evrope igra na svom terenu.

Najmoderniji sistem kapija koštao je crno-bele više od 500.000 evra, a direktor marketinga FK Partizan Predrag Vujović danas je demonstrirao kako "češljevi" funkcionišu.

U prilogu se nalazi video koji traje pet minuta, a u kojem navijači mogu da pronađu sva neophodna uputstva kako narednog četvrtka ne bi imali problema prilikom ulaska na stadion.

Sistem funkcioniše vrlo jednostavno ukoliko pratite uputstva. Novi sistem ne dozvoljava bilo kakav vid ulaska "na foru", a važno je naglasiti da postoje izlazne kapije na kojima će se očitavati karta ukoliko želite da na kratko napustite stadion a da se potom vratite na tribine.

Utakmica Partizan - Viktorija Plzenj igra se u četvrtak, 15. februara sa početkom od 21.05.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 07.02.2018
20:30

ako sam dobro razumeo ovo važi samo za utakmice eliminacione faze?? znači u sl i kupu neće biti ovoga?

avatar
RIP KOBE
Wednesday, 07.02.2018
19:45

kada ce na mari ovako?