Važna promena - Ko je izgubio mesto startera u Partizanu sad kad je najvažnije?

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.04.2019.
09:44
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

To bi danas trebalo da se potvrdi, pitanje je i hoće li biti i na klupi za rezerve danas protiv Radničkog.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Partizan je proteklog vikenda protiv Čukaričkog nastupio sa novim štoperskim tandemom, Bojan Ostojić-Strahinja Pavlović, a razlog Valijenteovog izostanka bila je hirurška intervencija kod stomatologa.

Pomenuti tandem je odlično obavio posao, Partizan je slavio sa ubedljivih 3:0, pa se postavljalo pitanje da li će se do sada standardni Španac Mark Valijente danas vratiti u startnu postavu u jednom od najvažnijih mečeva u sezoni za Partizan - protiv Radničkog u polufinalu Kupa.

Današnji ''Žurnal'' otkriva da novi trener Savo Milošević neće menjati odbrambeni bedem ispred golmana Stojkovića u odnosu na pomenuti meč protiv Čukaričkog, pa opet treba očekivati Ostojića umesto do sada standardnog Valijentea.

Ali, s obzirom da se u konkurenciju za sastav tima vratio i Svetozar Marković koji se oporavio od povrede i koji je protiv Čukaričkog bio na klupi za rezerve, pitanje je sad da li će za Valijentea biti mesta i među rezervama.

Druga dilema oko Partizanovog sastava u poslednjih par mečeva jeste izostanak napadača Nemanje Nikolića. Trener Milošević je objasnio da je on imao problema sa leđima, da ga zbog toga nije bilo u timu, ali kako sada stvari stoje, on neće biti spreman ni za večerašnji meč protiv Radničkog, koji počinje u 18 časova u Humskoj.

Očekivani sastav Partizana:

Stojković
N R Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević
Šćekić, Zdjelar
Zakarić, Pantić, Tošić
Rikardo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Mitrovic_fb
Wednesday, 17.04.2019
15:16

Ma vazno da Sceka svaku utakmicu igra u prvoj

avatar
magister
Wednesday, 17.04.2019
12:54

Ne bih da budem negativan i već sam pisao da razumem da Savo pokušava da do stabilizovanja tima i igre dođe angažovanjem iskusnijih igrača, koji psihološki ipak lakše prolaze kroz ovaj zaista loš period u kome se Partizan nalazi. Ipak, voleo bih da vidim malo više hrabrosti, koja je i neophodna kad god postoji ambicija, a ovde je valjda ne nedostaje. Makar jedna izmena, npr, Đerlek umesto Šćekića (ili Zdjelara, ali pre Šćekića). Đerlek je vrlo odgovoran u defanzivi, a znatno je talentovaniji igrač, rekao bih - zaista budućnost Partizana, ako se bude razvijao kako treba. On bolje kapira igru, više se nudi prema praznom prostoru i često ulazi u šanse, a da pritom vrlo ozbiljno odigrava defanzivu. Znači, mogao bi da igra na istoj poziciji, ali sa mnogo boljim ofanzivnim rešenjima.