Važna obaveštenja za Zvezdine navijače!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.02.2018.
10:52
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Crvena zvezda uputio je apel svojim navijačima uoči sutrašnje utakmice sa moskovskim CSKA.

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Vicešampion Srbije u utorak dočekuje CSKA u okviru prvog meča 1/16 finala Lige Evrope, a nakon što je UEFA ukinula izrečenu suspenziju postalo je jasno da će "Marakana" ponovo biti dupke puna.

Zbog toga su iz Ljutice Bogdana danas poslali apel svojim navijačima koji su nabavili karte za sutrašnju utakmicu, da na stadion "Rajko Mitić" dođu na vreme jer će zbog bezbednosnih razloga kapije biti zatvorene pola sata pre početka meča.

Navijači će moći da uđu na tribine već od 15 časova, kada će biti otvorene kapije najvećeg srpskog stadiona, ali će pre toga proći kroz dva bezbednosna "prstena".

"Apelujemo na sve posetiloce da ne nabavljaju ulaznice od preprodavaca, jer će svako lice sa neispravnom kartom biti vraćeno, a potom i procesuirano od strane nadležnih organa", navodi se u Zvezdinom apelu.

Utakmica Crvena zvezda - CSKA otvoriće eliminacionu fazu Lige Evrope, a na pogramu je 13. februara sa početkom od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Doktor Trax
Monday, 12.02.2018
12:20

Cuj procesuirana,opustite se

avatar
Monday, 12.02.2018
12:02

O, Bogo. Kao da ima na desetine velikih stadiona u Srbiji kapaciteta preko 30 ili 40 hiljada ljudofa pa treba uvek naglasiti da je to nas najveci stadion.