Vatromet na ''Marakani'', novi Zvezdin evrogol!

Autor: Darko Mitrović
subota 22.02.2020.
19:37
Izvor: Sportske.net

Na početku drugog dela sezone, crveno-beli ređaju prelepe golove.

EPA-EFE/SRDJAN SUKI
EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Povezane vesti

Crvena zvezda je veoma blizu pobede nad Vojvodinom u derbiju 22. kola Linglong Superlige, pošto sredinom drugog poluvremena vodi sa 2:0.

Prvo poluvreme obeležio je gol El Fardu Bena iz 18. minuta, a u nastavku Zvezda ne samo da je duplirala vođstvo, nego ima i igrača više na terenu.

U 61. minutu isključen je Gemović zbog drugog žutog kartona, a samo pet minuta kasnije Zvezda koristi prednost igrača više na terenu.

U prošlom kolu videli smo evrogol Njegoša Petrovića na Banovom brdu, a ovoga puta nešto slično uradio je Marko Gobeljić, koji je sa oko 25 metara sjajno iskoristio slobodan prostor koji mu se ukazao i loptu je smestio uz desnu stativu gola golmana Rockova - 2:0.

Dok je Gobeljić slavio gol, na Severu je počeo vatromet...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 22.02.2020
23:32

Na Marakani evrogol i vatromet raduje se crveno-beli svet.

avatar
Realni Arthur
Saturday, 22.02.2020
21:08

Navijaci kao uvek, nemaju premca, ali meni se ne svidja igra mada Vojvodina je u rangu Partizana po jacini. Mozda gresim, ali kad vidim Jovancica koji zaista plasljiv ko zec,a na zalost i slabasan, Vulica kao balerinu, nema covek zustrine, Pankova da ne trosim reci covek je anti talenat, i pre i posle Liverpula nikad nisam menjao misljenje, on jedino taj sut ima, nista drugo, Degenek, do negde, Gobelja isto, deda Milun, pa Rodic kad god ga gledas imas utisak da umire, sve u svemu, osim Veljka i Gravre, nemam nikakav drugi utisak! Dobro da bezimo Partizanu dosta bodova inace sa ovim debilima od igraca lose nam se pise. A da, ja zaista ne znam kakav nepismen treba da budes da dovedes Tomanea, pa Ivanica, Milunovica, pa nema kraj ljudi, sve ovo sto sam pomenuo pa i njih koje nisam pomenuoe (Zander, La Para, .....) ne zasluzuju da igraju u Zvezdu. I postavlja s epitanje, da li je moguce da bas dotle stigao nas fudbal kad ovakva trapava ekipa Zvezde vodi na tabeli i to 11 bodova drugoplasiranoj ekipi, e onda neka nas Bog oprosti, ovde treba cistka bre u svim klubovima, pocevsi od Zvezde!

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 22.02.2020
20:54

Гобеља игра све боље.

avatar
Realni Arthur
Saturday, 22.02.2020
21:11

Pa ne bih se slozio, pogodio taj gol, garantujem ti od 10 tesko dva puta bi mogao da sutira tako precizno, on nema prodor, nema centarsut, nema brzinu, a nazolst nema ni intelegenciju da igra za Zvezdu, a ne dao Bog da udje onaj Gajic, on tek je posebno za sve ovo sto sam naveo!

avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 24.02.2020
19:00

Добар је Гобеља, не разумем што га толико блатиш.