Vasiljević napustio Javor posle pet vezanih poraza

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.09.2017.
17:21
Izvor: Sportske.net, fkjavor.com

Superligaš iz Ivanjice kreće u potragu za novim šefom struke nakon što je sa Srđanom Vasiljevićem dogovoren sporazumni raskid saradnje.

fkjavor.com
fkjavor.com

Povezane vesti

Pet vezanih poraza u domaćem prvenstvu upalila su alarm u Ivanjici, pa je klupsko rukovodstvo Javor Matisa sa dosadašnjim trenerom Srđanom Vasiljevićem dogovorilo sporazumni raskid saradnje.

Na zvaničkom sajtu Javor Matisa navodi se da je u prethodnom periodu traženo rešenje za izlazak iz krize, a kako isto nije pronađeno odlučeno je da se menja šef struke.

"Zahvalan sam na povenju koje sam dobio od samog dolaska u klub. Posle uspeha koji smo napravi plasmanom u plej-of, dočekali smo ovu godinu uz velike ambicije. Međutim, usledili su negativni rezultati", rekao je Srđan Vasiljević.

Dosadašnji strateg Javor Matisa istakao je da nije imao problema po pitanju saradnje sa upravom i igračima ali da nije bilo rešenja za seriju loših rezultata.

"Nismo imali dovoljno sreće da neke utakmice dobijemo ili uzmemo bod iako smo to igrom i zalaganjem zaslužili, igrači su se povređivali, prosto nije išlo. Vrlo je jasno da trener mora prvi povući nogu zarad boljitka kluba u budućnosti i ja zaista želim Javoru mnogo uspeha u nastavku takmičenja", dodao je Vasiljević.

Javor Matis se posle pet vezanih poraza u Super ligi nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa četiri osvojena boda iz devet utakmica.

Novi trener biće angažovan u danima koji slede, a videćemo da li će novi šef struke biti tu za duel sa Zemunom koji je na programu u nedelju.

Odlazak Srđana Vasiljevića iz Javor Matisa četvrta je promena trenera od početka superligaške sezone. Pre Vasiljevića svoje pozicije napustili su Dragan Ivanoviić (OFK Bačka), Peter Pakult (Radnički Niš) i Nenad Vanić (Vojvodina).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke