Vanredno na "Čairu" - Radnički traži novog trenera?

Autor: Beta Beta
subota 17.03.2018.
16:20
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog Boban Dmitrović rekao je danas da je ponudio ostavku Upravnom odboru kluba iz Niša.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Ovakav potez šefa stručnog štaba trećeplasirane ekipe domaćeg prvenstva usledio je nakon dva vezana poraza u Super ligi.

"Verujem u Radnički od kada sam došao i zato sam odlučio da iz poštovanja prema ljudima koji su mi pružili priliku u ovom klubu ponudim ostavku", rekao je Dmitrović za agenciju Beta.

Dmitrović je naveo da veruje u "svoje znanje i rad njega i saradnika", što je u drugom delu sezone i prikazano, kako je rekao, pobedom nad Partizanom.

"Zadovoljan sam igrama koje smo prikazali, ali u poslednje vreme nismo imali sreće u nekim situacijama i rezultat nije ispratio prikazane igre. Drago mi je da su i navijači prepoznali sve to, osećali smo njihovu podršku i posle neočekivanih poraza", kazao je Dmitrović.

On je rekao da je nuđenje ostavke Upravnom odboru "moralni čin" posle dva uzastopna poraza, kako bi ekipa mogla da se "razdrma", prekine loš niz i vrati se na "staze uspeha ka Evropi".

"Takođe, stavljam se na raspolaganje klubu, tako da mogu da računaju na mene ako smatraju da sam na bilo koji način potreban ili da svojim iskustvom mogu da mu pomognem u klubu. Naredni period ću iskoristiti za usavršavanje, edukaciju i znam da ću se jednog dana vratiti i nastaviti tamo gde sam stao", rekao je Dmitrović.

Ukoliko Upravni odbor prihvati ponuđenu ostavku Radnički će u pauzi koja sledi morati da pronađe novog trenera koji će ekipu voditi u završnici sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fiqlini
Saturday, 17.03.2018
17:58

Hahahahah ovo je smesno u gornjem delu tabele a oni traze novog trenera sta hoce titulu mozda