Vanredno kolo Super lige, derbi u Novom Sadu, Partizan MORA da pobedi

Autor: Beta Beta
utorak 06.03.2018.
11:09
Izvor: Beta

Fudbalsko prvenstvo Srbije nastaviće se u sredu utakmicama 26. kola, u kom će lider na tabeli Crvena zvezda pokušati da nastavi sa dobrim rezultatima.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Zvezda ima pobede u prve tri utakmice od kako se nastavila sezona Super lige, a naredni rival biće joj ekipa Vojvodine. Utakmica će se igrati od 18.00 na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Crveno-beli imaju 66 bodova, čak 14 više od drugoplasiranog Partizana, koji će dočekati Rad, protiv koga će nastojati da prekine loš niz loših igara i dva duela bez pobede.

Partizan će i protiv Rada sa klupe predvoditi trener Miroslav Djukić, uprkos medijskim natpisima da će biti smenjen.

Pored toga što će igrati protiv aktuelnog šampiona države i osvajača nacionalnog Kupa, Rad ima i motiv da opstane u ligi, a samopouzdanje ekipi sa Banjice došlo je u prošlom kolu kada je rezultatom 5:0 deklasiran Borac.

Utakmica izmedju Partizana i Rada igraće se od 15.30 na stadionu u Humskoj, bez prisustva publike, zbog incidenata koje na prethodnom "večitom" derbiju igranom u prvom delu sezone.

Ostale utakmice igraće se od 15.00.

Trećeplasirani Radnički je u prošlom kolu pobedio Partizan, a u predstojećem će pokušati da nastavi niz nepobedivosti.

Radnički, koji ima 46 bodova, gostovaće Javoru u Ivanjici, ekipi koja se bori za opstanak, a koja je u prošlom kolu ostvarila važnu pobedu u Zemunu.

Iza Radničkog je Čukarički sa bodom manje, a ekipa trenera Nenada Lalatovića će gostovati Borcu, koji će imati težak zadatak da dodje do bodova u borbi za opstanak i ostvari prvu pobedu posle šest utakmica.

Čukarički ima dobre rezultate, a nije primio gol u poslednja četiri susreta u kojima je ostao neporažen.

Spartak iz Subotice je u prvom delu šampionata bio najveće iznenadjenje, ali je u nastavku počeo da beleži slabije rezultate, pa ima pet bodova zaostatka za četvrtim mestom koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa.

Subotički klub nema pobedu u četiri utakmice, ima tri vezana poraza i na svom stadionu će imati priliku da prekine lošu seriju u duelu sa Zemunom.

Mačva će u Šapcu igrati protiv kruševačkog Napretka, Bačka će dočekati Radnik, dok će se u Beogradu sastati Voždovac i Mladost iz Lučana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 06.03.2018
15:05

Partizan ne mora da pobedi,Partizan mora da nadigra protivnika i pokaže da je bolji.Ako to bude mršava pobeda niko opet neće biti zadovoljan.Inače u pobedu ne sumnjam jer je Partizan sada ranjeni lav,sad nemaju šta da izgube,svi su ih otpisali i na teren će izaći maksimalno motivisani bez kalkulacije.Napašće već u prvom poluvremenu i očekujem ubedljivu pobedu od bar 3 gola razlike.

avatar
paok
Tuesday, 06.03.2018
18:49

Slazem se sa tobom da trebaju da nadigraju nekoga. Nisam siguran ni u minimalac ne sa 3 razlike, govorim to zbog nase igre.

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Tuesday, 06.03.2018
12:50

NAPRED PARTIZAN!

avatar
Osijek 51
Tuesday, 06.03.2018
12:49

Auuuuuuu, puno toga je Partizan do sada morao. Zavrsice kao i do sada, selo gori , a baba se ceslja.