Vanredna programska šema na TV Arena Sport, poseban kanal za Partizanovce i Zvezdaše!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.03.2020.
18:59
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Reorganizacija je ovih dana prisutna na svim nivoima, tako je i sa sportskim TV kanalima.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Sportska takmičenja širom sveta zaustavljena su prethodnih dana zbog pandemije koronavirusa, pa su brojni ljubitelji sporta ostali uskraćeni i za TV prenose najatraktivnijih utakmica na koje su navikli.

Ali, ipak će imati šta da gledaju.

Danas se tim povodom oglasio direktor TV Arena sport, Nebojša Žugić, koji je otkrio šta ćemo na pet njihovih kanala moći dagledamo u narednom periodu, dok traje vanredno stanje u zemlji.

''Na dva kanala, Arena sport 1 i Arena sport 2 emitovaćemo kolažni sadržaj u kojem će dominirati najvažniji i najuzbudljiviji sportski sadržaji iz ove sezone.

Na Arena sport 3 moći ćete da se podsetite najvećih finala odigranih u poslednjih pet godina, gradskih derbija, mečeva plej-ofa...

Za navijače naša dva najveća kluba rezervisan je program na kanalu Arena sport 4 gde ćemo emitovati derbi mečeve crveno i crno-belih dok će se na Areni sport 5 'vrteti' maraton sportskih filmova.
-
Kazino baner
-
Verujemo da ćemo uz ovakav sadržaj veliki broj građana, posebno onih koji prate sport lakše motivisati da ostanu u svojim domovima'', izjavio je Žugić, a prenosi ''Mondo''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke