Van La Para - rešenje je pozajmica, ali će ga Zvezda i dalje plaćati?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 10.02.2020.
13:12
Izvor: Sportske.net

Radživ Van La Para nije u planovima Dejana Stankovića, pa je odlazak realan.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Kako se rešiti Radživa Van La Pare?

Holandski fudbaler koji je stigao u redove Crvene zvezde pred Ligu šampiona nije pokazao apsolutno ništa za tim koji je tada vodio Vladan Milojević, pa sada Dejan Stanković neće računati na njega.

Mladim igračima biće pružena šansa, a Van La Para je na prodaju.

Problem je što retko ko želi da ga kupi, a prelazni rokovi su uglavnom završeni. Ipak, ima i gde nisu, pa je to sada jedina šansa da Zvezda ne plaća ovog fudbalera.

"Prelazni rok u Kazahstanu još traje i postoji šansa da neki od tamošnjih klubova odvede Van la Paru. Mi bismo više voleli da ga prodamo, ali ako niko ne bude hteo da ga kupi, i pozajmica je u redu. Prema trenutnoj situaciji, više bi nam odgovaralo da se dogovorimo sa Astanom. Oni su spremni da izdvoje 420.000 evra za platu, dok je Tobol spreman da preuzme 300.000. Godišnja primanja Van la Pare su 600.000 evra, tako da bismo mu mi svejedno plaćali ostatak
", rekao je izvor "Informera".

Upravo je Van La Para igrač koji ima najvišu platu u redovima aktuelnog šampiona države, a sigurno je da neće odigrati ni minut kod Dejana Stankovića koji je izrazio nezadovoljstvo nakon Kipra.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarkoSi
Tuesday, 11.02.2020
09:09

I opet niko nije odgovoran!? U Srbiji niko ni za šta nije odgovoran. Po meni je potpuno neverovatno da neko napravi toliko propusta u transferima i da još uvek ima posao. Čitam, Terzić nešto odgovara partizanu za koliko novca je prodao Zvezdinu decu!? Čoveče, nije poenta u tome za koliko si ih prodao, već u tome šta su oni rezultatski doneli Zvezdi i konačno, za koliko si mogao da ih prodaš. Ali ne, prodaje se Joveljić da bi se doveo Tomane ili vratio Boaći. Ajde sad izvedi računicu i videćeš da si Joveljića prodao za ništa jer si pare bacio. Savić i Stojković su najureni sa džabe, a doveo si Žandera!?

avatar
Gogi-11
Monday, 10.02.2020
19:00

Neka ga plati terzic nafatirao se dovoljno a i mrkela da pomogne...jakih li strucnjaka....

avatar
Man united
Monday, 10.02.2020
18:23

Извор Информера. Поуздано, нема шта... Оцрниш играча да је недисциплинован и после очекујеш да га продаш некоме. Ако је стварно недисциплинован, такав ће бити и у Астани. Зашто би га онда узели? Једино ако нису довољно информисани.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 10.02.2020
16:23

Posaljite ga bre na pozajmicu u Graficar da shvati da nije dorastao ni za taj klub.

avatar
Petar Petar
Monday, 10.02.2020
16:10

Ja mislim da je najbolje da ga uzme Radnicki i tako spasi Zvezdu bede, naravno uz uslov da ovaj nema pravo da igra protiv maticnog kluba. Taj recept je vec nekoliko puta potvrdjen kao idealan. Pred pocetak ove sezone Radnicki najavljuje borbu za titulu i sebe predstavlja kao najozbiljnijeg konkurenta Zvezdi i onda pozajmljuje dva igraca od nje. Pa gde bre to u svetu konkurent za poziciju na tabeli pozajmljuje svoje igrace konkurentu, osim u Srbiji?

avatar
Man united
Tuesday, 11.02.2020
19:24

У ком универзуму нам је Раднички конкурент за титулу? Поготово сад без Лалата. Вама је Војводина ривал за друго место, а у сред сезоне су вам продали практично јединог нападача. То ти није чудно?

avatar
Dorotej
Monday, 10.02.2020
15:06

To je naša finansijska tragedija. Tu petoricu (La Para, Žander, Tomane, Kanjas, Mateo) neće da uzmu ni za džabe. Naravno, zbog preteranih plata, koje imaju u Zvezdi.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 10.02.2020
14:51

Dok su u zvezdi slavili rekorde iz SL rekao sam da će zbog načina na koji dolaze do njih uskoro plaćati igračima da za njihov odlazak, nije dugo prošlo kapitena i zamenika kapitena su "prodali" za 0€, a plaćali su Kafuu, Stojiljkoviću i još nekim igračima da bi igrali za druge klubove. Isto se nastavlja sada sa La Parom dok državu ostavljaju bez 30M € za neisplaćeni dug državi za porez i uzeti, a nikad vraćeni kredit. To je zvezda!

avatar
riquelme
Monday, 10.02.2020
14:44

Polako, polako... Sada ce presek stanja za par meseci. Dug ce se smanjiti koliko banke na misteriozne nacine oproste potrazivanja od 2,3,5,10 miliona. Lopovluk i bezobrazluk u fulu. Samo ce da se pokupe i da popale. A nikako bar da uspore. Necemo strance, provetravamo ekipu, guramo mladje bup-opa-cupa tras Sanogo! Deki kaze normalne felere je imao za svoje godine na pregledima decko dobije jedan udarac i nema ga na mapi. Pustice ga protiv Backog jarka kada se oporavi da glumi Patrika Vijeru i aj cao... Dzabe i LE i 2xLS kada toliko muljate da vas ne bi pokrili ni Abramovic i Florentino Perez zajedno. Igra se na kartu kod navijaca u fazonu bolje nasi nego njihovi. Pukli si kao lajsne ako ne udji opet u LS. A ako odu na leto to znaci da je tako o procenjeno. I pritom niko gresku da preuzme. Parle, Zanderi, Garsije a ti teras Degeneka da bi ucario 2 miliona. Pa takvog stopera ne mozes da nadjes u zivotu. Mrkela da je igrao Footbal manager znao bi da ako registrujes igraca i pn ode da imas pravo na jednu izmenu pred svako kolo i ako udjes u grupe ponovnu registraciju. Izvinjavam se ako gresim ali sta bi bilo da neko proda pola ekipe kada se kvalifikuje. Mada ni to nije bitno da si izasao i rekao ja sam kriv. STRASNO!

avatar
Old_school
Monday, 10.02.2020
14:41

A ne, neka ga Mrkela placa iz svog dzepa. Pa da nauci.

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 10.02.2020
14:33

Nevjerovatno, nema druge rijeci.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 10.02.2020
14:18

Zalosno je kakvog fudbalera medju mnogim (Tomane, Zanderm, Kanjas) smo mi doveli kao pojacanje, a da zbog tog promasaja niko ne odgovara i ne podnosi ostavku.