Van la Para će tek da obraduje ''delije'': ''Ovo je samo početak''

Autor: Darko Mitrović
petak 11.10.2019.
18:22
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Da li za njega dolaze bolji dani posle prvenstvene pauze?

EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Radživ Van la Para bio je Zvezdino poslednje letošnje pojačanje, nije prošao pripreme sacrveno-belima, pa doskorašnjem krilnom fudbaleru Hadersfilda nije bilo lako da se prilagodi na novu sredinu.

Navijači do sada nisu baš bili zadovoljni njegovim igrama, ali je juče postigao gol u meču 1/16 finala Kupa protiv Trepče (8:0)i nagovestio uspon forme posle prvenstvene pauze.

''Izuzetno smo zadovoljni što smo na odličan način otpočeli takmičenje u Kupu Srbije.

Ponosan sam na svoje saigrače, svi smo odlično sarađivali na terenu i jako smo se dobro razumeli. Osam postignutih golova nam sigurno daju dodatno samopouzdanje i odličan osećaj.

Čestitam Simiću na fantastičkoj partiji i čak četiri gola. Lično sam zadovoljan učinkom. Došao sam u Zvezdu sa velikom željom da pomognem ekipi da ostvari što bolje rezultate i nadam se da je ovo samo početak'', rekao je Van la Para za klupski sajt.

Nestrpljivo iščekuje naredne izazove i nada se da e Zvezda zadržati pozicije na kojima se sada nalazi, što u domaćoj Superligi, što u Ligi šampiona.

''Već sada je mnogo utakmica iza nas, a još više nam tek predstoji. Pripremamo se isto za svaki meč, uvek smo maksimalno fokusirani i predani. Nas igrače utakmice najviše raduju, tako da sa nestrpljenjem očekujemo susret sa Radom koji je na programu narednog petka.

Lideri smo u domaćem prvenstvu i želimo tu i da ostanemo do kraja sezone. U Ligi šampiona zauzimamo drugo mesto u grupi u sjajnoj konkurenciji. Videćemo kako će se tu razvijati situacija'', objašnjava Van la Para.

Naravno, nije propustio i da pohvali atmosferu na Zvezdinim utakmicama.

''Atmosfera na Zvezdinim utakmicama je nešto neverovatno. Za igrača na terenu je fantastično kada ima takvu podršku, sjajan je osećaj. Navijači su razlog što svako od nas daje najviše od sebe u svakom trenutku'', zaključio je Van la Para.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Monday, 14.10.2019
09:09

Van la Para nije dosad opravdao ocekivanja, a licno mislim i da nece u narednom periodu. Vreme ce svakako pokazati, ali mislim da bi Katai bio daleko bolje pojacanje.

avatar
partizan1
Saturday, 12.10.2019
13:04

Dao gol trepci, nagovestio da je pojacanje. Bravo!

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 11.10.2019
18:33

Inđija i Napredak su samo početak onoga što ćete do kraja gledati od zvezde.

avatar
SvetskiSampion
Friday, 11.10.2019
21:10

Indjija, Napredak ili partizan nama je svejedno ... Liga sampiona je bitna , tu je elita.

avatar
Mr. Picolo
Friday, 11.10.2019
23:45

Seti se samo na koji način ste pobedili Borac iz Čačka 2017/18, kada je Bambi Tošić pred sam kraj utakmice udario igrača Borca u glavu i umesto da dobije minimum žuti karton on dobija slobodan udarac i daje gol, ta situacija je nešto najskandaloznije što sam ikada video u fudbalu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 11.10.2019
22:01

Skenderbeg je isto tako razmišljao. Nećemo stati dok vas ne pošaljemo tamo gde vam je mesto!

avatar
babaroga
Friday, 11.10.2019
21:49

Mislim da je ispravno: Indija, Pakistan...