Valverde zna šta je Partizanovo najjače oružje

Autor: Beta Beta
sreda 21.10.2015.
21:00
Izvor: Beta

Strateg Atletik Bilbaoa Ernesto Valverde rekao je da najveći kvalitet Partizana leži u tome što poseduje nekoliko mladih fudbalera koji su željni dokazivanja u Evropi.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Atletika iz Bilbaa, Ernesto Valverde rekao je da bi njegovom timu značilo da pobedi Partizan u trećem kolu Lige Evrope, ali je kazao da njegove fudalere očekuje teška utakmica.

"Utakmica nije odlučujuća, ali bi nam značila pobeda ili bar bod, pošto smo jednu utakmicu izgubili. Bodovi su uvek bitni i nadam se da ćemo rešiti utakmicu u našu korist. Španska i srpska liga ne mogu da se porede, ali činjenica je da u Partizanu ima mnogo mladih kvalitetnih igrača, koji su motivisani u Evropi", rekao je Valverde novinarima u Beogradu.

Partizan je pobedio u obe prethodne utakmice, dok je Atletik zabeležio pobedu i poraz. Trener Baskijaca nije želeo da odgovori novinarima na pitanje da li će nešto menjati u načinu igre u odnosu na utakmicu za vikend, kada je njegov tim u prvenstvu odigrao 2:2 sa Deportivom.

"Uvek je moguće da će doći do promena, ali ne mogu ništa konkretno da kažem jer ne želim ništa da otkrivam rivalu. Do promena uvek može da dođe", rekao je Valverde.

On novinarima nije mogao da odgovori na pitanje da li očekuje da će promena trenera u Partizanu nešto značiti za sutrašnju utakmicu.

"Ne raspolažemo sa dovoljno podataka, jer smo videli samo jednu utakmicu, a u njoj nismo primetili nikakve važnije promene. Treneri imaju svoj stil i on se uvek vidi, a videćemo šta će ova promena značiti za igrače", rekao je Valverde.

Defantivac Mikel Balensijaga rekao je da se nada da njegovom timu ovog puta neće faliti sreće, kao u nekim ranijim mečevima.

"Ovo je veoma važna utakmica, trudićemo se da od početka igramo kako treba i trudićemo se da osvojimo tri boda. Imam dobar osećaj što se tiče ove utakmice, bez obzira što ponekad nemamo sreće kad igramo u gostima. Nije isto kada se igra kod kuće i u gostima. Sada moramo da se izolujemo od svega i koncentrišemo na svoju igru", rekao je Balensijaga.

Ovaj defanzivac ocenio je da je Andrija Živković najopasniji igrač rivala i kazao je da će morati da mu se posveti posebna pažnja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Wednesday, 21.10.2015
21:36

Kakvo bre oruzje, ne igraju nam ni Balazic, ni Babovic, ni Umaru, sanse su nam minimalne...