Valijente se uverio koliko Partizan vredi, ima i važan argument

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.08.2018.
11:21
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Partizanov novajlija iz vedrijeg ugla gleda na učinak crno-belih od početka sezone.

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Zbog prikazanih igara, pre svega u domaćoj Superligi, Partizan se našao na udaru kritia navijača, zbog čega je šef struke Miroslav Đukić i smenjen pre nepunih nedelju dana.

Neefikasnost je problem koji najviše ''bode oči'' navijačima, samo jedan gol u prva tri kola Superlige, ali postoje i dobre strane u igri crno-belih.

Pred večerašnji duel sa Nordssjelandom (19:45h) u Danskoj, izneo ih je štoper crno-belih Mark Valijente. On je veoma zadovoljan učinkom defanzivne linije tima od početka sezone.

''Do sada smo primili svega dva gola na sedam utakmica. Evidentno je, Partizan ima kvalitet'', zaključio je Valijente, a prenosi ''Žurnal''.

Špansi fudbaler je u Partizan stigao na insistiranje Miroslava Đukića, pa sada mnoge zanima kakvu će saradnju imati sa novim trenerom Zoranom Mirkovićem.

''Mirković je bio veliki igrač. Nismo još pričali šta od igrača zahteva na svojoj nekadašnjoj poziciji, ali njegovi saveti mogu samo da mi pomognu'', zaključio je Vaijente, uz poruku da Partizan želi ne samo da eliminiše Nordsjeland, već i da se plasira u Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dejavu
Thursday, 09.08.2018
14:00

Valijente je doneo bolji protok lopte i bolje iznošenje iz zadnje linije, ali Đukić naravno nije ni razmišlja, kao ni o mnooogo čemu drugome, da time guši Markovića. Obojica traže jednog snažnog i dominantnog štopera a zajedno otkrivaju previše slabosti. I tako može o celom timu, ali sad je kasno. Osim ako Bata ne bude zahtevao radikalne promene tj nove igrače, što ne verujem da će da se desi. Bar ne u potrebnoj meri. Ali evo, već od veceras ćemo videti šta naš novi trener tačno želi i kakva mu je vizija.