Vakulko oduševljen Partizanom!

Autor: Beta Beta
sreda 21.03.2018.
13:56
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Jurij Vakulko ocenio je danas da su crno-beli "velika porodica" i dodao da ga je prijatno iznenadilo kako su ga prihvatili u klubu.

Screenshot/TV Partizan
Screenshot/TV Partizan

Povezane vesti

Mladi ukrajinski fudbaler prethodne zime došao je u Partizan, za koji je prethodnog vikenda debitovao na utakmici protiv Radnika.

"Oduševljen sam svim momcima iz ekipe koji su me od prvog momenta fantastično prihvatili i učinili da se osećam kao jedan od njih. Neverovatno je koliko se svi slažemo kao jedan i koliko smo bili međusobna podrška kada je bilo i teških momenata kod pada igre. Mi smo u Partizanu velika porodica", rekao je Vakulko za klupski sajt.

"To je za mene bio važan trenutak u životu na koji sam dugo čekao i zbog kojeg sam zaista veoma srećan. Želim da zahvalim šefu (treneru Miroslavu) Đukiću, stručnom štabu i čitavom timu, jer bez njih, njihove podrške i igre, ni ja ne bih bio uspešan", rekao je Vakulko, član mlade reprezentacije Ukrajine.

Vakulko je do sada ekipu pratio sa tribina i stekao utisak da su crno-beli "jak tim".

"Ipak, u fudbalu je nekad potrebna sreća, a nas je znala da napusti nekad. Ali, sada smo se vratili ponovo u igru, puni smo elana, dajemo golove i uz podršku navijača idemo dalje", dodao je mladi Ukrajinac.

On  kaže i da mu se Beograd veoma dopada, a najviše se druži s Lukom Cucinom, Đorđem Ivanovićem i mladim golmanom Zoranom Popovićem. 

"Dosta toga sam obišao, od Kalemegdana, Trga Republike i čuvenog sastajališta 'Kod konja', odnosno spomenika knezu Mihailu Obrenoviću. Bila je i moja porodica ovde pre dve nedelje, ali nažalost nisu bili tu za moj debi. Pomoglo mi je što su bili ovde i videli da mi je zaista lepo u Partizanu", zaključio je Vakulko.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke