Vajs: "Gostujemo klubu bogate tradicije"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.07.2015.
22:56
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Kairata izneo je svoje utiske pred duel sa Crvenom zvezdom i istakao da njegova ekipa u četvrtak gostuje klubu bogate tradicije koji zaslužuje svaki respekt.

fckairat.kz
fckairat.kz

Povezane vesti

Mnogo je lepih reči na račun Crvene zvezde večeras izrekao trener Kairata Vladimir Vajs ali njih nije imao ko da čuje pošto je govorio samo za urednika klupskog sajta.

Trener i jedan od fudbalera protivnika Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope trebalo je da održe konferenciju za medije pred večerašnji trening ali je ona otkazana!

Razlog za otkazivanje konferencije za medije leži u posve bizarnoj činjenici. Nijedan novinar nije se pojavio u medija centru stadiona "Rajko Mitić". Govoreći za zvanični sajt kluba koji predstavlja Vladimir Vajs je rekao da Kairat očekuje duel sa klubom bogate tradicije koji zaslužuje poštovanje.

"Očekuje nas teška utakmica protiv sjajne ekipe. Igramo protiv kluba koji osvajao titulu prvaka Evrope i koji je iznedrio vrhunske igrače. Zvezda ima bogatu tradiciju a poznato je i rivalstvo sa Partizanom koje je pandan španskom 'El Klasiku'" rekao je Vajs.

Bivši strateg Artmedije nije prvi put u Beogradu pošto je pre deset godina sa slovačkim klubom eliminisao Partizan u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i tako odveo Petražalku u grupnu fazu elitnog takmičenja.

"Čeka nas duel sa kvalitetnim sastavom. Nadamo se rezultatu koji će nam dati šansu za plasman u narednu fazu takmičenja. Imali smo problema, nekoliko najboljih igrača nije doputovalo u Beograd ali ćemo i pored toga pokušati da odigramo pametno i izborimo se za dobar rezultat" dodao je Vajs.

Utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Crvene zvezde i Kairata zakazana je za 2. jul od 20 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zvezdas od rodjenja
Thursday, 02.07.2015
06:43

Grofe ocitaj mu lekciju iz fudbala i osveti komsije.

avatar
Pera Zambula opet
Thursday, 02.07.2015
01:49

Vajs je dobar cika :)

avatar
Branislav
Thursday, 02.07.2015
15:19

Na tu njegovu konstataciju, ja mogu samo tako odgovoriti gde i nisam puno pogresio. Tacno je da treba da se fokusiramo na sadasnjost, to stoji. U pravu si...ali opet, ne treba ni zaboraviti sta je bilo u proslosti kao sto i ne treba zaboraviti ko su ti koreni, na isto ti se sve to svodi. Ja retko pominjem 91', ali sad sam mu morao tako odgovoriti, kratko i jasno.

avatar
Branislav
Thursday, 02.07.2015
17:29

Ja sam ti rekao da ja ne spominjem, ali sad sam morao. Nisam uopste pogresio jer je tema bila po cemu pamte ovaj klub. Moj odgovor je potpuno adekvatan.

avatar
Pera Zambula opet
Thursday, 02.07.2015
17:16

Vi nikako ne zaboravljate na proslost i spominjete Bari vec decenijama svaki Boziji dan... :) Mislim da treba da se opustite malo i resavate sadasnje probleme necete zaboraviti Bari 91 ako ga ne spominjete svaki dan....iskreno nas grobare vav Bari ne zanima bas nesto posebno...Nama je bitno da osvajamo i dalje titule.....Svako zna svoje korene i svoju istoriju i ne treba drugome da je nabija na nos i stalno spominje.

avatar
Mosa Marjanovic 8
Wednesday, 01.07.2015
23:21

To onaj sto mu je i caca i sin Vladimir

avatar
pjer
Wednesday, 01.07.2015
23:04

od evropskog sampiona samo dugmici

avatar
Pera Zambula opet
Thursday, 02.07.2015
01:02

Nema ni dugmica iskreno, ovo sada je jedan slab i ispod proseka tim. Kairat je za nijasnu slabiji od Zvezde iskreno.

avatar
bojanbokaradivojac
Thursday, 02.07.2015
13:30

Kad pobednik LŠ podigne pobednicki pehar popluarnog kleponju.Na njemu pise Crvena Zvezda.Sasvim dovoljno vi bi sve svoje titule u fudbalu dali da se vase ime nadje na tom peharu.

avatar
Nemanja Vidic NO.1
Thursday, 02.07.2015
02:08

Neko nekad neko NIKAD!