''Užice navija za Srbiju'', spremne nagrade za najbrže i najoriginalnije!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 19.05.2016.
15:40
Izvor: Sportske.net, fss.rs

U Fudbalskom savezu Srbije na zanimljiv način najavljuju debi Slavoljuba Muslina na klupi ''Orlova''.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Novi selektor Srbije će svoj prvi nastup u toj ulozi imati u sredu od 17 časova, kada će reprezentacija Srbije u prijateljskom meču u Užicu dočekati selekciju Kipra.

U susret toj, ali i ostalim utakmicama u ovom reprezentativnom ciklusu (Izrael 31. maj i Rusija 5. jun), na zvaničnom sajtu Srbije je na zanimljiv način upućen poziv Užičanima da u što većem broju prisustvuju Muslinovom debiju na klupi nacionalnog tima u njihovom gradu.

''Osim atraktivnih nagrada, koje su obezbeđene za pet prvih kupaca karata, koje će se prodavati od petka 20. maja na blagajni stadiona po ceni od 200, 300, i 400 dinara, Fudbalski savez Srbije omogućio je da navijači osvoje i besplatne ulaznice.

U akciji pod nazivom 'Užice navija za Srbiju', koja će biti realizovana na društvenim mrežama FS Srbije, biće podeljeno 10 puta po dve ulaznice za meč sa Kipranima (pet puta pod dve na fejsbuk stranici i isto toliko na na našem instagram profilu). Potrebno je da napravite fotografiju sa dragom osobom sa obeležjima Srbije, da budete maštoviti i originalni.

Kreatori fotografija koje budu dobile najviše lajkova biće nagrađeni besplatnim ulaznicama. Ova akcija trajaće do utorka 24. maja do 12 sati, a sve dodatne informacije možete pronaći na našim društvenim mrežama facebook.com/FudbalskiSavezSrbije i instagram.com/fudbalskisavezsrbije'', navodi se u današnjem saopštenju FSS.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke