Uzeo titulu pa napustio "Marakanu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.06.2018.
12:45
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Sporazumni raskid ugovora u Zvezdi nakon osvojene titule.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Trener koji je predvodio omladince Crvene zvezde do šampionske titule dogovorio je danas sa klubom sporazumni raskid ugovora.

Milan Lešnjak je dobio ozbiljnu ponudu, a klub nije želeo da mu stoji na putu posle svega što je uradio.

"Ovim putem želimo da se zahvalimo Milanu Lešnjaku za sve što je učinio ove sezone. Sve dogovore koje smo imali je ispoštovao. Promnjen mu je tim na polusezoni, i pored toga je uspeo da osvoji titulu što je posebna zasluga i pokazao je da mu je inetres Crvene zvezde uvek na prvom mestu", kazao je Dragan Mladenović.

Direktor Omladinske škole FK Crvena zvezda dodao je da je Lešnjak dobio povoljnu ponudu i da klub apsolutno razume njegovu odluku.

"Želim mu mnogo sreće, i još jednom koristim priliku da mu se zahvalim i nadam se da ćemo ponovo biti u prilici da sarađujemo", dodao je Mladenović.

Milan Lešnjak je kao omladinac osvojio titulu sa Crvenom zvezdom 1991. godine, a dvadeset godina kasnije vodio je kadete do šampionskog trofeja.

U minuloj sezoni doneo je titulu omladincima Crvene zvezde posle šokantne završnice prvenstva i velikog preokreta u "večitom" derbiju odigranom u poslednjem kolu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke