Uvertira u spektakl - Šampioni Evrope "trče počasni krug"!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 17.09.2018.
17:21
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crveno-beli zovu navijače da na vreme dođu na stadion "Rajko Mitić". Sat vremena pre početka meča sa Napolijem na teren izlaze šampioni Evrope.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nekadašnji fudbaleri Crvene zvezde, članovi slavne generacije koja je 1991. godine ispisala ime kluba iz Ljutice Bogdana 1A u fudbalske čitanke sutra će biti deo spektakla na stadionu na kojem su pisali istoriju.

Fudbalski klub Crvena zvezda zatražio je i dobio dozvolu od UEFA da sat vremena pre početka utakmice prvog kola Lige šampiona sa Napolijem na teren izađu članovi generacije koja je crveno-bele vodila do titule prvaka Evrope.

Zvezda je pozvala navijače da na vreme dođu na stadion, kako bi već u 20 časova tribine bile ispunjene do poslednjeg mesta i kako bi 100.000 dlanova aplauzom pozdravilo šampione Evrope iz 1991. godine.

"Zvezdini šampioni će izaći na 'Marakanu' i obići počasni krug u 20 časova, pošto je dobijeno potrebno odobrenje od UEFA, i zato pozivano publiku da na vreme zauzme mesta na tribinama, kako bi pozdravila šampione iz Barija", poruka je kluba iz Ljutice Bogdana.

Videćemo ko će se sve od članova Zvezdine šampionske generacije pojaviti sutra na "Marakani", a nema dileme da će ovakvim potezom biti napravljena prava uvertira za ono što će uslediti od 21 čas.

Podsećamo da je "Generacija 1991" proglašena za šestu Zvezdinu zvezdu, a čine je Stevan Stojanović, Duško Radinović, Slobodan Marović, Vladimir Jugović, Refik Šabanadžović, Miodrag Belodedić, Ilija Najdoski, Robert Prosinečki, Dejan Savićević, Siniša Mihajlović, Darko Pančev, Dragiša Binić, Vlada Stošić, Goran Vasilijević, Ivica Momčilović, Željko Kaluđerović, Milić Jovanović, Goran Jurić, Rade Tošić, Vladan Lukić i Ljubiša Milojević.

Crvena zvezda u utorak od 21 čas dočekuje ekipu Napolija u utakmici prvog kola Grupe C UEFA Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke