Utučeni Mirković priželjkuje pojačanja

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 27.10.2018.
18:22
Izvor: Sportske.net

Zoran Mirković je nakon utakmice istakao da ekipa Partizana radi na realizaciji, ali da su potrebna pojačanja.

Beta/Miloš Miškov/Mo
Beta/Miloš Miškov/Mo

Povezane vesti

Partizan nije pobedio, ponovo.

Vicešampioni države su danas odigrali samo 1:1 protiv Napretka na svom terenu, a šef struke Zoran Mirković je istakao da je deprimirajuće kada stvarate šanse, a ne postižete golove, dok protivnik iskoristi jedinu priliku.

"Ne mogu da budem zadovoljan rezultatom, ali svim ostalim stvarima mogu. Dali smo sve od sebe, stvarali šanse, imali kontrolu tokom cele utakmice sve dok Đerlek nije isključen. Malo je deprimirajuće kada protivnik u prvom šutu u okvir postigne gol", rekao je Mirković.

Veliki broj prilika je propustio Partizan danas.

"Dosta smo omašili prilika danas. Ne znam šta da kažem, možda treba da dovedemo nekog sa strane, možda treba da radimo na realizaciji sa postojećim igračima. Zaista i radimo na tome, ali što se tiče drugog dela, treba da pojačamo kadar", rekao je Mirković.

Ekipa Partizana nakon 13 kola ima 26 bodova, a na komentar novinara da više nije iznenađenje da crno-beli ne pobede, Mirković je rekao:

"Ne znam šta da kažem. Zaista ne znam šta da kažem..."


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Saturday, 27.10.2018
23:19

Evo pocinje se polako spominjati Uprava napolje nakon perioda zatisja sto me raduje. Mislim da ce svako uvideti da je problem iskljucivo u losoj upravi a ne u sudijama ili Zvezdi a Pantic nece moci jos dugo da brani svoje sticenike iz uprave. Svima nam je cilj konkurentan Partizan za jacu Zvezdu i nasu ligu uopste. Mirkovic nije nista bolji trener od Djukic a oni se nista i ne pitaju, samo se
cudim kako takve igracke velicine dopuste sebi da ih neko iskoristava. Ne znam zasto, sta jel im treb novac ili sta je u pitanju

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Tuesday, 30.10.2018
10:02

Voleo bi ti da su stvari tako postavljene, ali, nisu. Uprava Partizana se samo poziva na to sto vi radite (a sto je kriminal) i u tome trazi to jest pronalazi opravdanje i izgovor. Znaci, i vi i sudije, ali, i ocajna uprava i rukovodstvo.

avatar
indosrbija
Saturday, 27.10.2018
22:07

Partizan ima 5 igraca ukupno da su odlicni ili ce biti odlicni..pojacanja fale u svim linijama.bata je ok trener al ne bira on pojacanja.

avatar
Osijek 51
Saturday, 27.10.2018
20:01

Bato se savrseno uklopio u ovu upravu , selo gori , a baba se ceslja. Mislio sam da je dosao pod nekim uslovima koji ce dati kvalitet, medjutim on izgleda otaljava posao , nastavlja tamo gdje je Djukic stao. Marko je imao petlju da kaze ko moze igrati u Partizanu, ako ne moze i to je vidio nakon tri dana. Za Batu je Scekic pojacanje, opsta katastrofa...

avatar
magister
Saturday, 27.10.2018
19:55

Nije uprava loša što je dovela slabe igrače, trio V je loš zato što je doveden i podmetnut Partizanu, da ga drži pod kontrolom. Oni su - strano telo u Partizanu. Donose lošu karmu. Pritom su i vukli pogrešne poteze u prelaznim rokovima. Govorio sam i dok je Đukić bio tu - trio V, početak i kraj sve nesreće koja nas prati otkad su tu, a sve po notama nekog ko navija za Zvezdu. Bato Mirkoviću, radi najbolje što umeš, više od toga - ne možeš. Sastav koji imaš mora da nauči da igra fudbal sa strašću i ako uspeš da dovedeš na taj nivo svesti dvadesetak igrača - sve će se preokrenuti. Ali, dok su oni tu, prodavaće i petliće za koje procene da mogu da postanu deo velikog Partizana i - time će uvek kontrolisati naš rast*. Pa za godinu dana smo prodali 4 golgetera - Đurđević, Leonardo, Vlahović i Jovanović, pri čemu su poslednja dvojica prodati i pre nego su postali punoletni ili samo što su postali punoletni. Kad se bude stvar u Srbiji popravila, nezavisni revizori, strani, da ne bi bili korumpirani, napraviće analizu kako je Partizan prihodujući preko 150 miliona evra, dospeo u situaciju da uvek bude dužan. Ovi (trio V i njihovi sponzori) će tad već verovatno piti koktele na nepoznatom mestu na planeti. Ali, i u ovakvim okolnostima mora i da se igra i da se stvara. Proveriti u najmlađim i kasnijim kategorijama, koliko se fudbalske veštine uče - u kretanju. Prijem, trk s loptom, driblinzi, šutevi, sve iz pokreta, pregled igre u pokretu, stalno kretanje, otkrivanje, utrčavanje u prazan prostor, dobro postavljanje i čitanje protivničkih kretnji i namera. Napred Partizan! Kvislinzi - napolje!

avatar
Goran Gogi Vidanovic
Saturday, 27.10.2018
19:17

Ne znaju bre Batice!Pa 3 na 2 kontru neznaju da rese a cinjenicno stanje je da jednostavno ekipa nema homogenost i da je tu ekipu ostavio Djukic koji je trebao da bude smenjen mnogo ranije.Slabi smo.Mi ne mozemo da pobedimo Radnik,Radnicki,Napredak itd.a i ono sto pobedimo je kilavo i u strahu (Zemun pogadja precku a mi dajemo gol),i ko nam je kriv.Uprava napolje!!!

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Saturday, 27.10.2018
18:58

Imao si cetiri nedelje da dovedes pojacanja, a ako za to vreme nisi zapazio i uocio gde curi, onda ti ni cetiri godine nece biti dovoljno, dosta si i sam kriv.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Saturday, 27.10.2018
19:25

I curi i skripi. I popusta.

avatar
Nemanjici
Saturday, 27.10.2018
18:45

Remi sa Zvezdom je resio tituli jahaha

avatar
petar000
Saturday, 27.10.2018
18:41

Ma budjava smo ekipa i tu pomoci nema. Jednostavno imamo prespore igrace, sa nikakvom tehnikom, slabe u duelu, da su bar drcni, pa da kompenzuju nedostatke, ali oni ni to nisu. Ovde na fudbalera lici jedino Spanac, ostali su dve klase ispod nivoa Partizana. Bez izuzetaka. Kakav god da je, onaj Miletic na levom beku je Roberto Karlos za ovog Urosevica. Da ne nabrajam pojedinacno dalje, danas jedini na kakvom takvom nivou mali Djerlek i Valijente, ostali su zreli za ispisnice. Ej, tri na dva kontru da ne umeju da rese, i to nije prvi put ove sezone, ovo je bar u desetak slucajeva ovako zavrsavano. Kontra sa jednim, ili dva igraca vise i mi ni sansu ne napravimo, a gol je vec naucna fantastika. I ta pogrsna dodavanja, prekratka, kao da hleba nisu jeli tri dana, jedni drugima uvaljuju "koske", niko ne ume centarsut da pogodi, strasno. Za nijansu smo bolje izgledali u polju nego kad je tu Pantic, ali i dalje je to na nivou osrednjih ekipa u ligi. Nama treba bar 15 igraca da bi licili na nesto, ni jedna lnija tima nam nije dobra.

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 27.10.2018
18:41

Potrebni su vam ali pravi i dobri napadači.A ne ovi panjčuge Ilijeve.

avatar
Fikan
Saturday, 27.10.2018
18:48

Prvi put da se složim sa tobom.

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 27.10.2018
22:19
avatar
Dača
Saturday, 27.10.2018
20:08

Poznajući našu upravu prodaće i ovih par igrača koji nešto vrede a dovešće nekog izduvanog tridesetogodišnjaka koji nema snage za više od pola sata igre.

avatar
Fikan
Saturday, 27.10.2018
18:33

E moj Bato..Ništa ti nisi kriv,već nesposobna uprava koja ti dovodi takve igrače.