Ustaljena praksa - Radin pre odlaska oprostio dugovanja

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.02.2018.
15:48
Izvor: Sportske.net

Dojučerašnji član fudbalskog kluba Partizan Milan Radin napustio je Humsku i preselio se u kazahstanski Aktobe.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Defanzivni vezista koji je u Partizanu umeo da zaigra i na poziciji desnog beka napustio je Humsku i dogovorio jednogodišnju saradnju sa kazahstanskim velikanom Aktobeom.

Partizan i Milan Radin dogovorili su sporazumni raskid ugovora kako bi fudbaler kao slobodan igrač prešao u novi klub.

"Žurnal" piše da je i Milan Radin oprostio dugovanja koja je Partizan imao prema njemu čime je ispoštovana praksa uspostavljena od strane aktuelne uprave.

"Proveo sam prelepih godinu i po dana u Partizanu. Osvojili smo duplu krunu, prezimili u Evropi i zaista sam presrećan vremenom provedenim u Humskoj. S čelnicima kluba sam se rastao u prijateljskim odnosima i otvaram novo poglavlje u svojoj karijeri", rekao je Radin za klupski sajt.

U opraštanju dugova nedavno je govorio generalni direktor crno-belih Miloš Vazura koji je tom prilikom objasnio da se ne radi o zaradama koje klub duguje igračima već o bonusima za osvajanje "duple krune" ili učešće u Evropi.

Milan Radin će u Aktobeu imati društvo Saše Marjanovića sa kojim je delio svlačionicu u Partizanu, a moguće je da će im saigrač biti i Fabrisio Dornelas koji je na probi u kazahstanskom klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Nedeljkovic
Wednesday, 28.02.2018
03:27

ovo je takva sramota za klubove da ja nemam reci....klub sedne dogovara nesto i to nesto se parafira od strane uprave i igraca i kasnije kao nemamo pare....pa treba ih goniti motkom a ne oprastati!!!

avatar
Čerek Republika Srps
Tuesday, 27.02.2018
19:26

Ovo je postalo besmisleno. Nije bitno o kojem se klubu radi. A jos vise su besmisleni navijaci koji mjere ljubav prema klubu sa brojem nula na cifri koja je oprostena. A ako igrac kojim slucajem ne oprosti dug,onda je najgori i dabogda ovo i ono. Druga stvar, predsjednik Partizana je pre nekoliko dana izjavio kako Partizan na vrijeme servisira sve obaveze prema igracima i radnoj zajednici sad je i zvanicno d je slagao.

avatar
tabarnak
Tuesday, 27.02.2018
17:41

Vazura rece isplaceni svi dugovi igracima, a sad kazu oprostio sve dugove.. 1 + 1 = neko (citaj Vazura) laze..

avatar
Old_school
Tuesday, 27.02.2018
17:39

Meni ovo nije jasno. A odnosi se i na Zvezdu. Dugovi u klubovima rastu, posebo izgleda u Partizanu, a kako koji igrac odlazi, oprasta dugove jer nije placan?! Pa za sta se zaduzujete, leba vam?!

avatar
Crveno boja ljubavi
Tuesday, 27.02.2018
18:34

Pa jednostavno je. Igrac kada cuje da ga oce Zvezda ili Partizan zeli sto vecu platu (logicno) onda mu ovi ponude tu platu jer zele da ga dovedu i da zarade,dok je u klubu klasicna prica kako para nema i kasne plate,pa igrac koji treba za mesec dana dobiti 15k eura dobije tipa 7 i onda kada se neko zainteresuje za njega,oni se lepo dogovore da on oprosti taj dug,ali ce ga zato pustiti da ide u tipa Makabi koji ce mu mesecno i redovno davati 30k eura i eto,a zaduzuju se jer pare koje dobiju uzmu sebi i saradnicima,daju nesto plata,dovedu nekog i tjt,nema vise.