Uskoro stiže ozbiljna ponuda za Pavkova!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 26.09.2018.
13:09
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda bi uskoro mogla da se suoči sa dobrim ponudama za svoje igrače, jedan od njih jeste i Milan Pavkov.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Pavkov je jedan od "x faktora" Crvene zvezde u borbi za ulazak u Ligu šampiona, posebno je to bio slučaj u utakmici protiv Salcburga u gostima.

Ipak, ovaj fudbaler nije starter u Crvenoj zvezdi, ali se bori svim silama za tu poziciju. Danas će imati novu priliku u meču protiv Napretka, očekuje se u startnoj postavi jer Milojević mora da kombinuje imajući u vidu zgusnut raspored i umor onih najboljih igrača.

Njegov ugovor ističe na kraju ove sezone, a škotski mediji danas pišu da bi Crvena zvezda mogla da ga proda u januaru kako bi zaradila na njemu.

Njegova vrednost je preko milion evra, svakako da je i dodatno porasla nakon utakmica u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa interesovanje Seltika i ne čudi.

Pisali smo vam već o tome da su skauti Seltika bili u Ljutice Bogdana u utorak kada je gostovao Napoli, jedan od razloga jeste bio i napadač Milan Pavkov, a danas u Škotskoj pišu da se sprema ozbiljna ponuda za januar kako bi Seltik dobio visokog napadača Crvene zvezde.

Seltik traga za napadačima nakon odlaska Dembelea u Lion, tamo bi Pavkov bio najverovatnije treća opcija posle Sisea i Grifitsa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 26.09.2018
19:29

Seltik možda nudi džak krompira, a država bi da doplati ostatak do 1M €.

avatar
Mića86
Wednesday, 26.09.2018
15:48

Ne bih ja prodavao njega, već bih voleo da mu se produži ugovor, a sa Stoiljkovićem da se pozdrave jer mu nikako ne ide. Čak verujem da je došao povređen u Zvezdu. Dakle, Pavkov je po meni možda i najbolja solucija u napadu, možda bolja i od Boaćija...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 26.09.2018
17:24

Stvarno mnogo je vise pokazao od Stojiljkovica i bolje da zadrzimo njega, a onog da vratimo posle isteka pozajmice.

avatar
Čeki
Wednesday, 26.09.2018
14:19

Ne dobija ni ovde toliko sansi (mada bi trebalo), a ovi hoce da ga kupe da im bude treca opcija.

avatar
Grb partizana 1997?
Wednesday, 26.09.2018
14:09

Milan Pavkov je zasluzio dobar u nekom inostranom klubu. On je svoje obaveze u Zvezdi odradjivao kranje profesionalno i posteno. Veoma radan i skroman fudbaler sto je prava retkost danas. Bio je na pozajmici, bio je na klupi a bez imalo sujete je uvek dao 100% od sebe u tih 15 minuta koliko udje u igru. Ja mu zelim sve najbolje u karijeri ako ode.

avatar
Merseysade Red
Wednesday, 26.09.2018
13:49

Cekajte, Vi znate da uskoro stizu ponude za nekog igraca? Za Pavkova će stići ponude... Dobro.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 26.09.2018
13:20

Bilo bi lepo kad bi Administratoti na ovom portalu odobravali samo normalni komentari, bez hejtovanja, spinovanja, vredjanja i provociranja da se oslobode kukolja i kompleksasa.

avatar
Кун
Wednesday, 26.09.2018
13:37

I kad neke normalne ne bi držali na proveri po ceo dan.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 26.09.2018
17:22

Ja sam ukratko hteo da kazem da se ovde nekima dozvoljava sve, a nekima se ne dozvoljava ni da odreaguju na necije uvrede i provokacije. Neki cak vredjaju direktno familiju i komentari im nisu blokirani, a kad ti na to vredjanje odgovoris da to nije lepo, onda tvoj komentar nije u skladu sa uslovima koriscenja. Bilo bi stvarno lepo da Administratori ovog portala malo porade na tome i da ovo bude stvarno sportski portal gde ne bi smelo da bude ruznih reci, vredjanja i provociranja. Pozdrav tebi i svim ljudima zdravog razuma.

avatar
mires
Wednesday, 26.09.2018
13:17