Uskoro još dva potpisa u Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
petak 26.06.2020.
23:31
Izvor: Sportske.net

Po ukusu Sava Miloševića.

2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
2020 Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Trener Partizana Savo Milošević danas je u razgovoru sa novinarima ocenio da crno-beli imaju ''namešten'' tim za sledeću sezonu i da će eventualni dolasci zavisiti od odlazaka u slučaju da se pojavi neka milionska ponuda koja se ''ne odbija''.

Takva ponuda se očekuje za supertalentovanog Filipa Stevanovića, a ukoliko on zaista ode iz Partizana na jesen, priliku da ga nasledi mogao bi da dobije njegov vršnjak Denis Stojković.

On će 3. avgusta postati punoletan i u Partizanu još samo to čekaju kako bi se stekli uslovi za potpisivanje ugovora sa Stojkovićem, koji je već izvesno vreme na probi u klubu iz Humske i očigledno je uspešno odgovorio zahtevima trenera Miloševića.

Pre toga, očekuje se još jedan potpis, pošto u Partizanu nameravaju da produže ugovor sa rezervnim golmanom Nemanjom Stevanovićem, kao što je to već nedavno učinjeno sa Ostojićem i Miletićem.
-
baner 7


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 27.06.2020
09:51

Kokezanija je donela pravilo da moraju 2 domaća igrača U21 morati da igraju najmanje po poluvreme jer Kokezanija uzima od svih klubova koji prodaju igrače u inostranstvo 3% od transfera, a onda s tim novcem finansira državni projekat. Zbog toga će Partizan umesto 1 (S.Pavlović) ove sezone morati da ima 2 igrača ispod U21 sledeće sezone. Pošto je S.Pavlović prodat, a njegovo mesto sigurno neće popuniti igrač U21 Partizan će morati da pronađe 2 startera U21 najverovatnije na pozicijama u veznom redu odnosno napadu. Jedan od njih bi trebao da bude F.Stevanović koji već sada zaslužuje mesto u prvih 11 i to je još jedan razlog zašto F.Stevanović ne sme biti prodat. Za drugog startera boriće se najverovatnije L.Pavlović i D.Stojković, ali i Štulić, međutim to znači da bar jedan od Markovića i Asana zbog F.Stevanovića neće počinjati ili obojica ukoliko D.Stojković bude igrao krilo ili jedan između Zdjelara, Natka, Sume i Sadika. Na poziciji golmana V.Stojkovića gaze godine pa iako ima kvalitetnih odbrana nije svaka na tom nivou što je dovoljan razlog da Partizan dovede prvog golmana, a ne da produžava ugovor sa N.Stevanovićem koji nije golman za Partizan što je pokazao i kod primljenog gola protiv čukaričkog gde bi svaki ozbiljniji golman sa golmanskom visinom odbrani šut. Bilo bi idealno kada bi Partizan doveo kvalitetnog golmana U21 i kada ne bi prodao F.Stevanovića i time rešio problem koji je Kokezanija postavila pred Partizanom.

avatar
Consigliere 1927
Saturday, 27.06.2020
14:43

Kokezanija, za sta vam je Drzava poklonila Zemunelo nego da pravite te talente?

avatar
Consigliere 1927
Monday, 29.06.2020
15:07

Jeste, a mi sve svi kopcamo na ledjima... Nemate bre kroz istoriju 5 imena da nesto vise znace u svetu fudbala do izgradnje Zemunela...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 28.06.2020
09:45

Partizan je sam od svojih para izgradio Zemunelo jer je i pre njega izbacivao cele generacije iz omladinske škole, bez Zemunela. Vama je država poklonila rupu da imate gde da se krijete hehehehe

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Friday, 26.06.2020
23:49

Denis i Filip ili Filip i Denis nemaju veze jedan sa drugim.