Uroševićev kiks šokirao i igrača Čukaričkog

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.04.2018.
18:52
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Trener Partizana Miroslav Đukić kazao je da nikada u životu nije video grešku kakvu je napravio Slobodan Urošević, a izgleda da je levi bek crno-belih šokirao i fudbalere Čukaričkog.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Jedan od najčudnijih momenata kojima smo mogli da posvedočimo tokom tekuće fudbalske sezone dogodio se u sredu uveče na Banovom brdu gde su snage odmerile ekipe Čukaričkog i Partizana.

Domaćin je u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije savladao branioca trofeja rezultatom 4:2, a poslednji gol na meču pao je u sudijskoj nadoknadi posle neshvatljive greške Slobodana Uroševića.

Dan nakon utakmice asistent kod dva gola domaćeg tima Nemanja Belaković priznao je da ni sam nije mogao da veruje šta se dogodilo.

"To je detalj koji može da odluči polufinale. Iskreno, bio sam u šoku kada se sve to dogodilo, ali i Bog nas je nagradio za odličnu utakmicu", kazao je Belaković.

Krilni fudbaler Čukaričkog prikazao se juče u jako dobrom svetlu. Utakmica sa Partizanom bila je najbolja koju je odigrao u dresu "Bjankonera" sa Banovog brda.

"Sigurno da mi je drago što je moja najbolja partija u dresu Čuke došla u ovom trenutku, u jednoj od najvažnijih utakmica u sezoni. Pogotovo i posle svega što se dogodilo u prošlom meču protiv Partizana. Ekipa je sada pokazala da ima karakter i ponosan sam na saigrače", dodaje Belaković.

Isti rivali sastaće se već u nedelju u okviru drugog kola plej-ofa Super lige Srbije.

"Sve pada u vodu ako u nedelju ne ponovimo igru od srede. Živimo u zemlji u kojoj se uspeh brzo zaboravlja", poručuje prvotimac Čuke.

Šest kola pre kraja prvenstva Čukarički se nalazi na petoj poziciji na tabeli sa 26 bodova, a po dva boda više imaju Radnički i Spartak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke