Urošević poručio navijačima Partizana: "Sjajan momak i igrač, zablistaće na proleće!"

Autor: Ivan Cvetković
petak 14.02.2020.
11:41
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Izdanak škole "crno-belih" bi mogao da dobije još veću priliku u nastavku sezone.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana ovog vikenda nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije.

Posle sjajnih provera u Dohi na "Premijer kupu", fudbaler "parnog valjka" Slobodan Urošević smatra da je ekipa spremna za dalje napore.

"Drago mi je što smo pokazali da možemo da se nosimo s ruskim ekipama, međutim, neke nesportske situacije onemogućile su nas da na najbolji način, na primer, odmerimo snage sa Spartakom. Na žalost... Najvažnije: spremni dočekujemo nastavak sezone", kazao je on u intervjuu za Sportski žurnal.

"Crno-beli" dočekuju Radnik iz Surdulice u Humskoj, a levi bek Partizana istakao je svoja očekivanja pred ovaj meč.

"Uvek idemo na pobedu, to nam je krajnji cilj na svakom meču bez obzira na ime protivnika. Cenimo Surduličane, međutim, nadam se da ćemo da ostvarimo trijumf, za dobar početak drugog dela Superlige", smatra Urošević koji je potom izdvojio Filipa Stevanovića.

"Svi imamo šansu da se pokažemo u još boljem svetlu, naravno, potrebno je da prikažemo maksimum ukoliko želimo da ostvarimo sjajne rezultate, pre svega timski, potom, na individualnom planu. Ako moram da izdvojim pojedinca, nadam se da će da zablista Fića Stevanović. Do sada je već mnogo toga pokazao, verujem da će još više. Sjajan momak i isto takav igrač", veruje levi bek "crno-belih".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke