Uroš Vitas: "Isti penal kao nad Mitrom protiv Švajcaraca!"

Autor: Milovan Longinov
nedelja 02.08.2020.
12:42
Izvor: Sportske.net

Penal za Partizan "grčko-rimskim" stilom...

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Uroš Vitas, štoper Partizana nad kojim je napravljen penal u meču sa Napretkom, dan kasnije tvrdi da je sudija doneo ispravnu odluku.

Pobeda Partizana u Kruševcu podigla je mnogo prašine, prva se oglasila Crvena zvezda, usledio je odgovor iz Humske, a sada se oglasio i glavni akter Uroš Vitas.

"Niti želim da komentarišem suđenje, niti me lično zanima taj način komunikacije. Svako ko zna fudbal video je da je penal bio čist kao suza. Neko bi rekao da me je vukao, ja bih pre rekao, grčko-rimski stil, ali nevazno.. Snimak sve govori", rekao je Vitas, koji je ovu situaciju uporedio sa čuvenom sa Mundijala 2018, kada je naša reprezentacija oštećena nesviranjem najstrože kazne.

"Recimo, nešto slično je bilo na utakmici Srbija – Švajcarska kad nam nije ništa svirano...Ovde je javnost bila nepodeljena da li smo oštećeni. S tim što je Mitrović čak stavio ruku na odbrambenog Švajcarca, a ja nisam.. Čisto je sve", uvereva Vitas.

Za one koji se ne sećaju, podsećamo na čuveni trenutak koji je verovatno poslao našu reprezentaciju sa Mundijala, kada nas je Feliks Brih oštetio u ovoj situaciji, a sami procenite da li je ista kao ona od juče u Kruševcu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 02.08.2020
18:52

Penal je dosuđen potpuno ispravno i to je očigledno na snimcima. Različito u odnosu na *slučaj Brih* jeste i to da je Mitrović na kraju pokušao da se iskobelja iz dvostrukog rvačkog zahvata, jednog igrača koji ga obgrlio spreda i gurao, tako da je išao unazad i drugog, koji ga je obgrlio odpozadi i pritiskao na dole, ali i činjenica da ih je bilo - dvojica. Ovde je drugi igrač čvrsto držao za dres drugog Partizanovog štopera, Ostojića, tako da je praktično bilo dva prekršaja za penal. A CRVENA Zvezda - izdala *saopštenje*!?

avatar
Gogi-11
Sunday, 02.08.2020
16:49

Strasno bistar momak faul je kada njega povlace ali povlacenje i guranje igraca napretka u istoj akciji sekund pre nije faul ali utolio se brzo za samo 6 meseci u grobarski spin

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 02.08.2020
15:48

Stavio si i ti malo ruku u jednom momentu, uvek govori istinu.

avatar
Superliga
Sunday, 02.08.2020
14:48

Ove dve situacije nemaju veze sa vezom, ovaj mitra podigao od zemlje i oborio na istu. A sto se tice ove situacije sudija je svirao penal i to je to,njegova je poslednja.Uzalud trosimo reci, sve ce na kraju doci na svoje.

avatar
Südkurve München
Sunday, 02.08.2020
13:55

Isti penal kao i protiv Novog Pazara 2013. godine

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 02.08.2020
13:36

Vidi se na pocetku snimka kako udaras prvo u glavu tog igraca i kako ga takodje grlis, niti te je pomerio ili izgurao sa pozicije,niti ti ista uradio malo se izgrlili obostrano i penal... Ovo kakav ste vi PENAL dobili u svakoj normalnoj utakmici se prekine izvodjenje kornera i sudija opomene igrace da se ne vuku, ali na vasoj je to penal...

avatar
Deki.Stankovic.5
Sunday, 02.08.2020
13:20

Ma original 😂

avatar
Sunday, 02.08.2020
13:20

Почело је са заплашивањем судија. Читам један спортски лист и толико необјективности када је Партизан у питању.. Нигде да помену на пример да је Маркецу голман Напретка потурио своју ногу да би га зауставио. Чак кажу да се после 10 минута повредио. Сад тек очекујем зло од суђења. Судије неће смети ни да помисле да суде објективно када то треба да буде на страну Партизана. А и пре овог пенала требало је да се суди још један у истој ситуацији када су Напреткови играчи повлачили и држали Партизанове током корнера. Па повлачење Чолића у шеснаест..

avatar
nenadnenad1234
Sunday, 02.08.2020
13:07

Pa nemojte ovo da im radimo, nemojte da ih podsecamo. FSS je posle utakmice u FIFU slao primedbu na ovu situaciju.
Sada ce isti taj FSS morati da govori kako su ih ljudi iz Partizana naterali da istu tu primedbu napisu i posalju.

Pravda za Kokezu. Ocemo da i sledece godine ide kod aboliranog doktora na rodjendan. Nemojte svadjati stare drugare. Isto tako ne zelimo sukob oca i sina.

avatar
ZubA
Sunday, 02.08.2020
12:58

Pa kako sad penal nad tobom? Zar nije sviran nad Ostojicem? Vi ne znate ni kako kradete.