Uprava rekla svoje o Đukiću!?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.05.2018.
10:45
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Nakon osvojenog kupa čelnici Partizana izneli su utiske o urađenom u prethodnih godinu dana.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Partizan je u Surdulici odbranio trofej u nacionalno kupu i tako uspešno završio veoma turbulentnu sezonu. Crno-beli su u finalu savladali Mladost iz Lučana (2:1), a klupski čelnici izneli su posle utakmice svoje viđenje svega što se dešavalo u poslednjih godinu dana.

"Želim da čestitam igračima i stručnom štabu na osvojenom kupu, to je veliki trofej. Partizan ga uzima treći put zaredom i to dovoljno govori o njegovoj vrednosti i značaju. Veoma sam srećan i zadovoljan zbog toga. Ovo je kraj jedne naporne, komplikovane i teške sezone. Prezimili smo u Evropi, odbranili jedan od dva trofeja. Zahvaljujem svim navijačima Partizana i onima koji su imali poverenja u ovaj klub. Nastavićemo sa osvajanjem trofeja", poručio je predsednik Milorad Vučelić.

Čestitke igračima i članovima stručnog štaba uputio je i sportski direktor Ivica Iliev.

"Fantastično, treći trofej uzastopno u Kupu, nikada u istoriji nismo uzeli tri zaredom. Čestitam igračima, oni su najzaslužniji, stručnom štabu i upravi. Svi zajedno smo došli do ovoga i idemo dalje", istakao je Iliev.

Pored uspeha na takmičarskom planu generalni direktor Miloš Vazura apostrofirao je i urađeno na polju stabilizacije kluba u finansijskom smislu.

"Kada pogledamo prošle godine od kraja sezone, prelazni rok, dobra prodaja, uzimanje 'duple krune', posle toga Evropa, na kraju je Kup ostao u našim vitrinama. Čestitam stručnom štabu i igračima, idemo da slavimo", rekao je Vazura.

Nakon svega rečenog nema nikakve dileme da su čelnici Partizana zadovoljni urađenim što onda implicira da pozicija Miroslava Đukića kao trenera ne bi trebalo da bude dovedena pod znak pitanja.

Trener Partizana ima važeći ugovor sa klubom do leta 2019. godine i sve su prilike da će Miroslav Đukić i naredne sezone sedeti na klupi crno-belih iako je bilo mnogo spekulacija i najava da su mu dani u Humskoj odbrojani.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Thursday, 24.05.2018
22:29

O kojim se tu rezultatima prica, izgubili na domacem terenu dvadeset bodova, igra kriminalna, evo jucer u kupu stvorili jednu sansu, pa ove bi Leonardo sam pobijedio. Zna se da je uzrok opstih nevolja Partizana sto je od postanka pastorce ove drzave, ali ovoj upravi necu oprostiti sto je na to pristala i sto se ne upusti u otvorenu borbu da se to promijeni...

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Friday, 25.05.2018
12:37

Kad bi se upustili u otvorenu borbu, istog dana bi svi bili posmenjivani jer ih je drzava tu i postavila. Ovako samo stvaraju izvestan privid ne znam ni ja cega tacno mada im je i to vec providno i provaljeno.

avatar
djordja
Thursday, 24.05.2018
22:25

Ako je ovakva igra koju je Partizan prikazivao u protekloj sezoni...zadovoljavajuca i vrhunska..ja cu prestati gledati fudbal...a ovaj bezlicni gad je jos i arogantan..

avatar
Milorad
Thursday, 24.05.2018
21:19

Ima li neko skolovan u upravi? Izgleda NE!!!
Ima li neko da vidi dobro??
Nadam se da ima jer djukic MORA DOBITI OTKAZ!
Tawaba
Ozegovic
Jevtović
Na prodaju posto-zašto.
Miletici
Ostojić
Vulicevic
Urošević
Zahvalnicu i napolje.
Teško da lošije mogu dovesti,mada nikad ne reci nikad... Ispunite ovo,dovedite nešto korektno i biće PONOVO PUN STADION...

avatar
Milorad
Thursday, 24.05.2018
16:13

Tako neznalice ostavite djukica gubitnika,miletića,vulicevica i ostojića i odo da navijam za drugi klub. Sramota me ovogodišnje ekipe i trenera. Napred upravo ugasi klub. Ajmo zvezda

avatar
BenkovackiManitas31*
Thursday, 24.05.2018
13:03

Odlicna vest ali Djuka ipak leti na zimu

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Thursday, 24.05.2018
15:12

Na kakvu zimu, ima da ga nema vec do kraja nedelje:-D

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Thursday, 24.05.2018
19:24
avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Thursday, 24.05.2018
19:16

Možda se javlja iz Amazona, a sigurno sa neke lijane gde će uskoro zima :D

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 24.05.2018
12:31

Rezultatski gledano, dobra sezona, ali kad se pogleda zaostatak za Zvezdom, odnosno koliko su bodova prosuli, to govori da nesto u igri ne stima. Da li ce to ispeglati prelaznim rokom, ili je do trenera, to je vec njihova stvar, ali cini mi se da rezultati malo zavaravaju.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Thursday, 24.05.2018
15:13

Kako moze da bude dobra sezona ako nisi prvak, a u Kupu si imao skoro sve smesne protivnike osim Cukarickog? I vi ste dogurali isto u Evropi, a za to sto ste ispali ranije u Kupu, ni po jada...

avatar
brekbaCh1
Thursday, 24.05.2018
11:40

Hahah pa ko je ocekivao drugacije..

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Thursday, 24.05.2018
11:16

Blago Kosanovicu, mozda ce i odbraniti titulu, a ni -dupla kruna- nije daleko.

avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 24.05.2018
11:15

Zato sto ume da ovima cuti.